Studium v angličtině a vysoké nároky na studenty. To je Vysoká škola finanční a správní

Studium v angličtině a vysoké nároky na studenty. To je Vysoká škola finanční a správní
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
25. srpna  2017 
 08:00
Prezentace klienta

Moderní, dynamická a přitom stabilní, to jsou přívlastky, které je možné spojit s Vysokou školou finanční a správní. Odpovídá tomu i zájem studentů, který na rozdíl od mnoha jiných vysokých škol neklesá, ale naopak roste. Univerzita totiž vedle vysokých nároků na kvalitu studijních oborů i pedagogů klade důraz na individuální přístup.

Vysoká škola finanční a správní (VŠFS) patří k několika málo českým soukromým univerzitám. Nabízí všechny stupně vysokoškolského vzdělání: bakalářské (titul Bc.), navazující magisterské (titul Ing. a Mgr.) a doktorské (titul Ph.D.). Za18 let její existence školu úspěšně absolvovalo téměř 17 000 absolventů, v současnosti na ní studuje přes 4000 studentů. Její studijní střediska naleznete v Praze, Karlových Varech a v Mostě.

• Mezinárodní charakter a studium i v angličtině

• Vysoké nároky na studenty i pedagogy

• 17 000 úspěšných absolventů

Kontakt se světem

Jednou z největších výhod, kterou univerzita nabízí, je její mezinárodní charakter – téměř čtvrtina studentů přichází ze zahraničí. Odpovídají tomu nároky kladené nejen na pedagogy, ale i na ostatní zaměstnance. V současnosti univerzita spolupracuje s řadou vysokých škol z více než 50 zemí, významně podporuje studentské a pedagogické mobility. Získat zahraniční zkušenost nejen prostřednictvím programu ERASMUS+ tak na VŠFS může skutečně každý student.

Studium v angličtině

Vedle toho univerzita nabízí studium svých dvou klíčových oborů v angličtině a studium MBA. Díky mnohaleté spolupráci s prestižní americkou univerzitou City University of Seattle patří k pouhým deseti vysokým školám v České republice, které mohou doložit akreditaci České asociace MBA škol (CAMBAS). Student, který má zájem o české i americké studium, může navíc využít výhodné programy Joint Degree. 

Ve všech budovách VŠFS je standardem moderní vybavení a technologické i technické zázemí pro studium, jehož součástí jsou i rozsáhlé a velmi dobře vedené knihovny.

Nejen studium

Vedle konferencí, seminářů a odborných workshopů pořádá VŠFS i volnočasové aktivity. Zaměřuje se zejména na sportovní a společenské akce. Mezi tradiční sportovní události patří šachový, fotbalový či florbalový turnaj. Velké úspěchy zaznamenali studenti i zaměstnanci např. v Run Czech.

Ke společenským akcím patří tradiční ples na Žofíně, který hostil takové hvězdy, jako je Karel Gott, Olympic, Helena Vondráčková či Ewa Farna.

Přijďte na Open party

Zcela mimořádná v rámci společenských aktivit pořádaných Vysokou školou finanční a správní je akce Open Party, kterou VŠFS organizuje pro své absolventy, studenty, zaměstnance, přátele i příznivce na zahájení školního roku. Letos se již po šesté bude konat ve Žlutých lázních. Přijďte se podívat 31. srpna, večer vyvrcholí koncertem kapely Slza. Vstup je zdarma.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku