Představujeme vám náš nový web pro rodiče!

Máte děti? Úplně malinké, větší, které už půjdou do školky či školy, velké, s nimiž už cloumá puberta? Nebo je teprve plánujete? Či naopak chcete založení rodiny ještě o pár let odložit a zajímá vás spíše antikoncepce? V každém případě jste tu správně – tenhle web vám pomůže najít odpověď na vaše otázky, přinese vám praktické informace i zajímavé čtení. Každý den v týdnu tu můžete čekat něco nového. 

Koho se zeptáte, když chcete poradit, čím krmit kojence nebo podle čeho vybrat dobrou školu pro své dítě? Možná zavoláte kamarádce, ledacos proberete s mámou, ale nejspíše čím dál častěji hledáte radu na internetu.

Proto pro vás spouštíme nový web supermámy.cz, na němž chceme probírat všechno možné týkající se dětí od narození až do osmnácti let. A samozřejmě také jejich rodičů – ať už jde o složité životní situace, partnerské problémy či vztahové krize.

Tohle nikdy neříkejte! Slova, kterými rodiče dětem ubližují ze všeho nejvíc

Tohle nikdy neříkejte! Slova, kterými rodiče dětem ubližují ze všeho nejvíc

Člověk není superman. Rodič už vůbec ne. Jsou ale chyby, kterými svým dětem stavíme do cesty překážky vysoké jako Himálaj a přitom o tom ani nevíme.…celý článek

Věnovala jsem se přípravě webu supermámy.cz několik posledních měsíců a byla to radost. Práce na tomto portálu mě hodně baví a těším se na jeho další vývoj. Sama mám tři děti a čtvrté čekám, přesto je i pro mě spousta věcí nových a překvapivých. Na druhou stranu doufám, že už jsem toho s dětmi – nejstaršímu bude letos osmnáct – zažila tolik, že to může být pro někoho zajímavé, zábavné nebo třeba poučné. 

Napište nám, co vás zajímá

...
...
Autor: Archiv

Víme, že nejvíce hledají na internetu informace na rodičovská témata ženy, které řeší početí, zajímá je ovulace a poté průběh těhotenství. Ale častými návštěvníky internetových diskusí a portálů jsou i  rodiče nejmenších dětí.

Proto se chceme hodně zabývat právě touto problematikou a přinášet nový pohled na témata, jako jsou výchova dětí, výživa nebo třeba nošení dětí v šátcích a používání látkových plenek

Budeme se věnovat i méně příjemným tématům, mezi něž patří i rozvody a boj o výživné. Stejně jako vám rádi poradíme, pokud například sháníte práci po návratu z rodičovské dovolené.

Zkušenost ze života líné matky: „Koláče nám dcera pekla už v jedenácti.“

Zkušenost ze života líné matky: „Koláče nám dcera pekla už v jedenácti.“

Málokterá matka o sobě hrdě prohlásí, že je líná. Ilona to má jinak. „Jestliže je lenost to, že o víkendech vyspávám do oběda, vařím maximálně jednou…celý článek

Najdete u nás nejen praktické rady, ale každý den i spoustu zajímavého čtení či poradny odborníků. Můžete jim položit dotazy týkající se výživy dětí, dětského zdraví či gynekologických problémů, zanedlouho přibude i poradna zaměřená na dětskou psychiku a výchovu. 

Sledujte nás, připravujeme pro vás testy jídla pro děti i chaty s odborníky na dětskou psychiku. Připomínky, komentáře a nápady nám můžete posílat na e-mail radka.wallerova@cncenter.cz

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy

 

Zobrazit domovskou stránku