10 věcí, které na něm prostě nezměníte. Vůbec to nezkoušejte, je to marné!

  • 10 věcí, které na něm prostě nezměníte. Vůbec to nezkoušejte, je to marné!
    Foto: Profimedia
    Sdílej na facebooku
    25. dubna  2017 
     15:00

    Vztahy jsou do velké míry postavené na kompromisech. Existují ale věci, které na svém partnerovi nikdy nezměníte, ať se vám to líbí nebo ne. Co musíte tolerovat, abyste byli ve vztahu šťastní? Tohle byste mohla zvládnout. 

  • Vztah k čistotě

    Autor: Profimedia
    Asi nikdy mu nevysvětlíte, že když stele postel, musí narovnat prostěradlo a otočit peřiny. Stejně tak nepochopí, proč mají ramínka viset ve skříni jedním směrem. Abyste mohli žít v míru a nehandrkovat se, shodněte se alespoň na tom, že tričko se hází do špíny, když se zpotí, a omastek na kalhotách se nevsákne, ale musí se vyprat. Pokud partner tohle pochopí, víc po něm nechtějte.

    Ponožky a trenýrky na zemi štvou i českou Miss Earth Nikolu Buranskou. Co ještě o svém vztahu s reprezentačním fotbalistou Filipem Novákem prozradila? Podívejte se na video:

  • Jeho koníčky

    Autor: Profimedia

    Ať už jde o fotbal, hokej nebo jakýkoliv jiný sport, mezi vašeho partnera a lásku k jeho oblíbenému týmu jen tak něco nevstoupí. Jeho oddanost je zkrátka absolutní. Díky internetu v mobilu dnes už může své zápasy sledovat neustále, ať už jste na romantické večeři nebo se vám vdává kamarádka. Když jeho tým prohraje, cítí se v depresi a nerozveselíte ho absolutně ničím, i když se budete snažit sebevíc. Jeho vášeň ke sportu zkrátka nikdy nezlomíte. Můžete se k němu jedině připojit. Stejné pravidlo platí i u milovníků počítačových her nebo letadlových modelů. Podporujte jeho hobby a projevte zájem. Uvidíte, že to ocení.

  • Páteční večery u piva

    Autor: Profimedia
    Vaše polovička si, jako každý správný chlap, pravděpodobně potrpí na pořádné pivo. Každý muž má jiný rituál. Některý si lahev otevře večer u televizních novin, jiný nevynechá ani jeden páteční dýchánek s kamarády. Ať je to tak či onak, rozhodně mu v tom nebraňte. Pokud má za sebou těžký den, jeho „radost“ mu ho zcela jistě učiní příjemnějším. A že vy byste radši sklenku vína při dobrém filmu? Zavolejte kamarádce!
  • Ponožky nevyměním

    Autor: Profimedia
    S muži a jejich oblečením ženy válčí poměrně často. Možná ho donutíte změnit obutí či sako, rozhodně ale nehnete s ponožkami. Muži je zkrátka vnímají jako každodenní nutnost a nehodlají nad nimi přemýšlet. Dokud mají alespoň podobnou barvu, nosí je dál a dál. A že vás rozčiluje prodřená pata? Rozhodně za to partnerovi nenadávejte. On to zkrátka nevidí. Až budete třídit prádlo na praní, jednoduše je vyhoďte. Ani si toho nevšimne.
  • Maminky miláček

    Autor: Profimedia
    Ať už je jeho vztah s matkou jakýkoliv, nesnažte se do něj zasahovat, natož ho měnit. Pouto mezi matkou a synem nedokážete přetnout. Přimluvte se, aby jí zavolal, řekněte svůj názor, ale v žádném případě ho do ničeho nenuťte. V této oblasti nemáte žádné právo na větší intervenci.
  • Co nechcete vidět

    Autor: Profimedia
    Nikdo není dokonalý. I váš partner má nějaký zlozvyk, o kterém nechcete ani slyšet. Ať už je to štípání nehtů v nejméně vhodnou chvíli, plivání při odpoledním běhu nebo cokoliv jiného, dokud vám to vyloženě neubližuje, nechte mu alespoň jeden takový prohřešek. Nemá cenu ho zbytečně otravovat, on s tím stejně nepřestane. Alespoň si ušetříte nervy při zbytečných hádkách.
  • Šikovný řidič

    Autor: Profimedia
    Když sedí za volantem, musí být pánem situace. Je nám jasné, že leckdy víte, která cesta je kratší nebo že v druhém pruhu by mohl jet rychleji. Dokud dodržuje zákon, je situace pod jeho kontrolou. Připomínáme, že opačně to ale nefunguje. Auto je zkrátka mužské území, i když jsou mnohdy ženy stejně schopné řidičky jako muži. Oni to nikdy nepřiznají.
  • Domácí mazlíčci

    Autor: Profimedia
    Muži obecně nemají tendenci přilnout ke zvířatům jako my ženy. Jestliže s vámi „vyžení“ i domácího mazlíčka, nenuťte ho, aby s ním byl hned nejlepší kamarád. Můj přítel pejska ze začátku neměl ani trochu rád. Vadilo mu, že je malý, rozmazlený, štěká. Nechtěl s ním chodit ven ani si s ním hrát. Postupem času se spolu ale sžili a teď se žádné víkendové ráno neobejde bez veselého vítání v posteli. A i když mi to nikdy nepřizná, vím, že mu přirostl k srdci a za nic by ho nevyměnil.
  • Rodinná pouta

    Autor: Profimedia
    Nechceme srovnávat vaše příbuzné s domácími zvířaty, ale i u nich funguje stejné pravidlo. Nenuťte ho, aby s vaším bratrem chodil na tenis či aby s vaší maminkou trávil společné večery. Jestliže s nimi vychází bez hádek a toleruje je, spokojte se s tím a zbytečně na něj netlačte. Pokud bude stát o bližší kontakt, najde si k nim cestu sám.
  • Mluv se mnou

    Autor: Profimedia
    Je nám jasné, že když vidíte, že se váš partner trápí, chcete mu pomoci. Žena přece své trápení sdílí a povídá si o něm s nejbližšími. Nechce v tom být zkrátka sama. Po muži takové chování nemůžete chtít. Jeden z loňských výzkumů prokázal, že ženy mají v mozku daleko víc "povídacích hormonů" než muži. Tím pádem jsou daleko sdílnější a mají potřebu myšlenky ventilovat. Muži si své trable raději promyslí v soukromí a chtějí se s nimi jako správní muži poprat sami. Dejte mu čas, až se na to bude cítit, řekne vám to sám.

/
Autor: red
Sdílej na facebooku
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku