Matka obarvila dvouleté holčičce vlasy narůžovo. Proč to udělala?

Foto: instagram
Sdílej na facebooku
30. června  2017 
 06:00

Pestré barvy na vlasech jsou letos hitem. Ovšem nejsme sami, kdo takovou barvu na vlasy chce. Naše děti taky touží po barevné hřívě. Ostatně podívejte se na animované hrdiny a hrdinky našich dětí a zjistíte, že jsou všichni velmi barevní, a to od fialové až po modrou. 

Dvouletá dcera Charity Grace LeBlanc dlouhou dobu prosila svou maminku, aby jí nabarvila vlasy na světle růžovou. Není divu, jelikož její maminka Charity vyzkoušela několik barevných kreací na svých vlasech a její dcera ji v tomhle velmi obdivuje. Která holčička by nechtěla vypadat jako její maminka? 

Charity souhlasila s obarvením vlasů své dcery. Začala proto zjišťovat, která barva je pro ni nejlepší, která bude naprosto bezpečná a šetrná. Po několika dnech hledání Charity našla ideální barvu značky Manic Panic., která se časem vymývá. Výsledek můžete posoudit sami i na videu. 

Samozřejmě že se Charity setkala s vlnou kritiky a urážek. Hlavním argumentem bylo, že rodič by neměl v žádném případě barvit vlasy tak malému dítěti. Charity se ovšem snažila vysvětlit, že barva je bez amoniaku a obsahuje pouze veganské barvivo, které je zcela neškodné. 

Ohledně nebezpečnosti a nevhodnosti barvení odpovídal také odborník, který potvrdil dříve zmíněné argumenty Charity: složení barvy zabraňuje tomu, že by její molekuly pronikaly dovnitř vlasů a trvale je poškodily. 

Charity se několikrát vyjádřila, že tohoto kroku vůbec nelituje a je šťastná, že její dcera vykazuje kreativního ducha. Dále dodala, že je velmi důležité, aby rodiče nechali své děti se vyjadřovat. Součástí dospívání je přijít na to, kdo jste, a vyjadřovat se i tím, v jakých experimentech se cítíte dobře. Dočasná změna barvy vlasů je skvělým krokem k sebevyjádření. 

Podívejte se na video, kde je zachyceno barvení vlasů narůžovo:

Podívejte se do fotogalerie této pestrobarevné rodinky:

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy