Hit internetu! Muž se příšerně lekl dcery, když hrál počítačovou hru

Video se připravuje ...
Muž se neskutečně lekl vlastní dvouleté dcery
VIDEO: Twitch
Sdílej na facebooku
31. července  2017 
 19:27

Hrajete počítačové hry? A dokážete se do nich někdy zabrat tak, že nevnímáte, co se děje kolem vás? Přesně to se stalo tomuhle muži, který pod přezdívkou JurassicJunkie hraje hry on-line tak, že ho při tom přes internet mohou sledovat ostatní lidé. Když do místnosti vstoupila jeho dvouletá dcera, málem z toho měl smrt.

Ještě před pár dny ho nikdo neznal. Pod přezdívkou JurassicJunkie hrál počítačové hry coby streamer: nechal se při tom natáčet, aby jeho herní postupy či reakce mohli přes internet na webu Twitch sledovat další lidé. Nikdy jich však nebylo ani deset najednou, dohromady sotva 150. To se změnilo v den, kdy se při hraní hry Outlast 2 k smrti vyděsil dvouleté dcery. 

A to hned dvakrát, jak ukazuje video. 

Video se připravuje ...
Muž se neskutečně lekl vlastní dvouleté dcery • VIDEO: 

"Moje přítelkyně mi přinesla z obchodu Jacka Danielse v plechovce a poslala dvouletou dceru, aby mi ji donesla nahoru – mám pokoj v podkroví," líčí muž, který se do hry zabral tak, že dítě vůbec neslyšel.

Zrovna když holčička vstoupila do místnosti, ve hře začala strašidelně křičet vrána. A muž si její křik nějak spojil s dítětem, které náhle stálo vedle něj, a reakce, která baví internet, byla na světě. Stačilo to spolu s vysvětlením zveřejnit na webu Reddit. Jeho kanál záhy získal přes tisíc odběratelů a video se stalo zatím největším hitem herního webu. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku