VIDEO: Nepřežeňte to s barvami v dětském pokoji, ale nějaké do něj pusťte

VIDEO: Nepřežeňte to s barvami v dětském pokoji, ale nějaké do něj pusťte
Myslíte si, že čím více barev v dětském pokoji, tím lépe? Dítěti se tam moc líbit nebude
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
11. září  2015 
 06:00

Červená, modrá, žlutá. Nebo snad jemně růžová a světloučce modrá? Jaké barvy použít při zařizování dětského pokoje a patří tam vůbec? Jak s nimi naložit, to vysvětluje Pavlína Blahotová, šéfredaktorka časopisu Nové proměny bydlení.

Dětské pokoje jako by se pohybovaly mezi dvěma extrémy. Na jedné straně jsou dokonale vyladěné místnosti, v nichž tvarově i barevně ladí každý detail. Na straně druhé jsou pokojíčky poskládané z odloženého a přetřeného nábytku v poněkud divokých kombinacích. Jak najít zlatou střední cestu, kterou unese naše peněženka, a přitom se dětem bude líbit? 

Sdílej na facebooku
Autor: wall

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku