Chcete vyhrát LEGO? Soutěžte s časopisem ABC o stavebnici!

Chcete vyhrát LEGO? Soutěžte s časopisem ABC o stavebnici!
Naidina loď pro velká dobrodružství
Foto: LEGO
Sdílej na facebooku
13. listopadu  2015 
 05:59

Chcete pro své děti vyhrát LEGO(R) stavebnici Naidina loď pro velké dobrodružství? Je to jednoduché. Stačí poslat jednu SMS a jedna z pěti stavebnic může být vaše. Otázka naštěstní není složitá. 

Vyplujte s Naidou Řekomilkou a Airou Ševelilkou na dobrodružnou výpravu v jejich lodi. Pomoz jim nalézt kouzelný vodní klíč, který potřebují, aby mohly vrátit Emily Jonesovou zpět domů do jejího lidského světa. Použij periskop a prohledej křišťálově průzračnou vodu. Součástí sady jsou dvě minipanenky: Naida Řekomilka a Aira Ševelilka.

Stavebnici Naidiny lodi vyhrává 5 výherců, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku a jejichž SMS byla doručena ve výherním pořadí jako 1. - 5. (výhra: stavebnice) SMS v pořadí ze všech SMS obsahujících správnou odpověď. V případě, že do soutěže přijmeme méně SMS se správnou odpovědí než je počet SMS potřebných k určení všech 5 výherních pořadí (tj. méně než 5 SMS se správnou odpovědí), propadají zbývající výhry ve prospěch společnosti CZECH NEWS CENTER a.s.

Podrobné podmínky a informace o soutěži najdete na stránkách časopisu ABC. 

Soutěžní otázka: Jaký druh elfky je Naida?

A) Ohnivá

 

B) Větrná

 

C) Vodní

...
...
Autor: LEGO
Odpovědi posílejte od 9. 11. 2015 do půlnoci 15. 11. 2015 prostřednictvím SMS na číslo 900 99 10 ve tvaru: NAIDA mezera ODPOVED mezera JMENO PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Např. NAIDA A Jan Novak Prazska 10 Teplice 41500. SMS pište bez diakritiky. Cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH. Provozuje CZECH NEWS CENTER a.s. mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz. 

Výherci budou zveřejněni vždy nejpozději 30 dní od ukončení období pro zasílání SMS pro příslušnou soutěž na webu www.abicko.cz v sekci Soutěže. Výhra bude výherci zaslána, nejpozději do 30 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců na adresu uvedenou výhercem ve výherní SMS. Pokud si výherce nevyzvedne výhru a ta tak bude zaslána zpět společnosti CZECH NEWS CENTER (tedy nebude doručena), bude si moci výherce vyzvednout výhru po předchozí domluvě s paní Evou Královcovou (tel. 225 977 183, email: eva.kralovcova@cncenter.cz) na adrese sídla společnosti CZECH NEWS CENTER, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, a to do 60 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců na webu www.abicko.cz. Pokud si výherce nevyzvedne výhru ani v tomto dodatečném termínu propadá výhra ve prospěch společnosti CZECH NEWS CENTER a.s.

Vše o soutěži najdete ZDE

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku