Před a po: Jak ze starého nábytku vyrobit kuchyňku pro děti

Sdílej na facebooku
16. ledna  2019 
 06:00

Kuchyňka jako vánoční dárek? Proč ne, skvělý nápad! Můžete jít a koupit svým dětem hotovou plastovou či dřevěnou kuchyňku podle toho, co vám vaše peněženka dovolí. Nebo nějakou kuchyňku vyrobit, ideálně ze starého vyřazeného kusu nábytku. Je to překvapivě efektní řešení a na vás je, zda ho pojmete jako překvapení pro děti nebo zda budete kuchyňku vyrábět spolu s nimi. 

Podívejte se na desítky kuchyněk, které vyrobili rodiče svým dětem svépomocí s využitím většího či menšího množství invence a kreativity. Líbí se vám více přírodní dřevo, pastelové barvy nebo snad jasně modrá? 

GALERIE: Tipy na dětské kuchyňky na hraní

Inspirovat se můžete, i když na kuchyňku nemáte moc místa nebo máte jen malou komodu, z níž ji můžete vyrobit. Protože stačí trochu barev, látek a doplňků k tomu, aby se proměnila k nepoznání. Nezapomeňte pořídit nějaké hezké nádobíčko. 

ČTĚTE TAKÉ: Jak vyrobit dětskou kuchyňku. Využijte starý nábytek, jde to ale i z kartónu 

 

Upřímná zpověď: Matka dvou dětí dává na web fotky, jak vypadá život s dětmi doopravdy

Upřímná zpověď: Matka dvou dětí dává na web fotky, jak vypadá život s dětmi doopravdy

Blogerka Ilana Wiles vytvořila instagramový účet, který je pro rodiče malých dětí opravdovým požehnáním. Na upřímných fotkách, které nemají nic společného…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku