Kam dneska v Praze s dětmi? Běžte do Minoru a na radnici na hudební festival

Rozcestník ve Vodičkově ulici
Foto: Radka Wallerová/Supermámy
Sdílej na facebooku
16. října  2016 
 08:00

Vodičkova ulice, nebo alespoň jej čas bez aut? Tenhle víkend ano! Můžete tam vyrazit na dětskou část festivalu Struny podzimu, která krom divadelních představení, workshopů a dílen v divadle Minor nabízí i herny a tvůrčí dílny v Novoměstské radnici. Nechybí ani pouliční divadlo a hudební produkce. 

Zatímco představení v divadle Minor jsou vesměs vyprodaná, na tvůrčí dílny a do heren v Novoměstské radnici se můžete vydat bez obav. Jsou zadarmo a navíc k nim nepotřebujete žádnou rezervaci předem. Program festivalu Struny dětem je hodně nabitý. 

GALERIE: Tohle všechno můžete vyzkoušet v divadle a na radnici

Já jsem tam vytáhla roční dceru a pětiletého syna a bavili se oba dva, protože bylo z čeho vybírat. Syn začal workshopem v divadle Minor a pak si užíval především heren v Novoměstské radnici, tvůrčí dílny ho nenalákaly. Ale věřím, že jiné děti by nadchly a rozhodně nešlo jen o zábavu pro děti, které milují ruční práce, protože nechyběly ani chemické pokusy a přírodovědné pozorovaní. 

My jsme velkou část odpoledne strávili ve velkém sále Novoměstské radnice, kde byla spousta knížek, her a také stavebnice, což všechno bylo potřeba vyzkoušet. Kdo chtěl, mohl se zastavit také u stánku České televize a jejího pořadu Déčko. My jsme místo toho vylezli až nahoru na věž - 221 schodů za ten výhled určitě stálo. 

Žena kojila cizí dítě, zatímco jeho matka byla v nemocnici: Vzbudila prudké reakce

Žena kojila cizí dítě, zatímco jeho matka byla v nemocnici: Vzbudila prudké reakce

Matka šesti dětí Rebecca Wanosik udělala něco, čím hodně pomohla jiné ženě a malému dítěti, ale zároveň za to sklidila poměrně dost pobouřených…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku