Představy a realita: Marné pokusy o roztomilé fotky malých miminek

Představy a realita: Marné pokusy o roztomilé fotky malých miminek
Fotografie
Foto: internal
Sdílej na facebooku
13. července  2016 
 14:00

Určitě je taky znáte. Krásné fotky miminek, které se tváří, že nejsou nijak složitě naaranžované, protože kojenci či batolata spolupracují. A pak jsou tu fotky, které pořídíte vy. Jsou na nich vaši potomci a rozhodně se nedají nikde vystavit. Alespoň malá útěcha? Nejste v tom sami. Podívejte se na následující galerii. 

Co je těžkého na tom, vyfotit malé dítě, které je samo o sobě roztomilé, v misce s plastovými vajíčky nebo ověšené vánočním řetězem na baterky? Popravdě řečeno skoro všechno, jak ukazuje následující galerie padesátky nepovedených fotek, které editoři webu boredpanda.com posbírali po internetu. 

FOTOGALERIE aneb tohle se zrovna dvakrát nepovedlo.

Má to jednu výhodu! Nakonec vás to pobaví rozhodně lépe než dokonalé fotky miminek, které jsou nakonec trochu jedna jako druhá. Kdežto dítě, které přes veškerou snahu nevypadá jako malý roztomilý králíček, ale jako miminko v čepici s ušima, člověka aspoň rozesměje. 

Matka nafotila, jak rodí svou dceru. Dojme to i vás?

Matka nafotila, jak rodí svou dceru. Dojme to i vás?

Když Lisa poprvé pomyslela na to, že nafotí porod svého vlastního dítěte, myslela to spíše jako vtip. Ale nakonec to tahle profesionální fotografka…celý článek

Sdílej na facebooku
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku