Nový trend: Kojenci a batolata v černém oblečení. Jak se vám líbí?

Foto: Instagram/@carolinenehring
Sdílej na facebooku
11. února  2017 
 18:00

Zapomeňte na dobu, kdy nejmenší miminka nosila jen bílou, případně světlounké odstíny žluté, růžové, zelené nebo modré. Dneska děti, včetně kojenců a batolat, nosí všechny možné barvy, a to i šedou a černou. Někteří rodiče je do těchto barev oblékají od hlavy k patě. Proč by ne?

Dánská blogerka Caroline Nehring se vyžívá v tmavých barvách. Na svém Instagramu se vyznává zejména z lásky k šedé barvě, do níž obléká i svou dceru Molly May. Žena, která se svou rodinou žije v Kodani, fotky pak nejspíše ještě prožene nějakým filtrem, takže černošedý dojem je dokonalý. A její příznivci, kterých neustále přibývá, jsou nadšení. 

Josefína, dcera autorky článku
Josefína, dcera autorky článku
Autor: Radka Wallerová/Supermámy
Jak se vám malá holčička oblečená zejména v šedé a černé barvě líbí? Nás to docela zaujalo, jako protiklad všech těch přeslazených hadříků s kočičkami a motýlky nás to dokonce baví. Alespoň občas. 

V Česku podobný styl dětského oblékání razí například výtvarnice a performerka Lena Brauner, která svou dceru Jasmínu obléká takřka výhradně do vintage modelů černé barvy, případně do barvy bílé nebo do proužků. 

Každopádně dětské oblečení v černé a šedé nabízí čím dál více značek a k mání je také na různých designových přehlídkách a trzích. 

Mohou za to rodiče! 7 výchovných chyb, kvůli nimž mají děti nízké sebevědomí a nedaří se jim

Mohou za to rodiče! 7 výchovných chyb, kvůli nimž mají děti nízké sebevědomí a nedaří se jim

Cesta do pekla je někdy dlážděna dobrými úmysly. Platí to i o výchově – někdy se snažíme dělat pro děti to nejlepší, ale nevědomky jim tím ubližujeme…celý článek

Na vlastní kůži: Matkou po čtyřicítce? Tohle všechno vás čeká!

Na vlastní kůži: Matkou po čtyřicítce? Tohle všechno vás čeká!

Před pár dny jsem byla na maturitním plese nejstaršího syna. Bylo to fajn a nebylo špatné být tam mezi rodiči skoro nejmladší. Už před dvaceti lety…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy