Židlička pro kojence, která unese i dospělého

Židlička pro kojence, která unese i dospělého
Od narození až do dospělosti
Foto: Babypoint.eu
Sdílej na facebooku
3. března  2016 
 12:00

Možná sháníte vybavení pro děti co nejlevnější, protože z něho za chvíli vyrostou. Ale do některých věcí se vyplatí investovat více, protože vydrží dlouhá léta. Jako třeba nové designová lehátka a židličky značky Nuna, které nás zaujaly tím, že poslouží jako úplným miminkům, tak dětem, které už povyrostly. Co víc, židličky unesou i dospělého. 

Vše začalo v roce 2007 vývojem dětské jídelní židličky. Dnes holandská značka Nuna kromě osvědčené designové židličky nabízí zpracováním unikátní, zároveň vysoce bezpečná dětská lehátka, kočárky, autosedačky i cestovní postýlku. Základem úspěchu této svěží a moderní značky je praktičnost, výrobky tedy slouží, jak mají, a usnadňují „práci“ rodičům. Díky vkusnému elegantnímu cítění holandských designérů jsou výsledkem jedinečné produkty pro děti. Jejich pečlivá a zodpovědná výroba se promítá v konstrukční spolehlivosti, bezpečnosti i kvalitě použitých materiálů. Značka doposud získala 79 ocenění od prestižních světových návrhářských a rodičovských institucí.

4 kouzelné věty, díky kterým se domluvíte se svými dětmi

4 kouzelné věty, díky kterým se domluvíte se svými dětmi

Jsou situace, kdy má rodič pocit, že všechno, co řekne, je špatně. Nebo mu něco vylítne z pusy dřív, než se stačil pořádně zamyslet – a hned toho lituje.…celý článek

Kočárky stejné značky jsou už v Česku relativně známé, výrobce však kromě zmíněné jídelní židličky nabízí například i lehátko s neuvěřitelnou nosností 60 kg, autosedačky a praktickou cestovní postýlku. Kompletní sortiment nově najdete v nabídce českého prodejce Babypoint.

Když méně znamená více

Návrháři si při vývoji zakládají na pravé podstatě věci a vkusu, bez nepotřebných zbytečností. Designové výrobky ulehčují práci rodičům a některé z nich zároveň rostou s dětmi až do studentských let či dospělosti - odpovědnost, spolehlivost a kvalita zpracování je předurčují k využití i u dalších potomků. Pečlivá výroba staví na bezpečných materiálech a ekologických procesech, splňuje a častokrát předchází legislativu a standardy, produkty jsou pravidelně testovány.

Na nočník v 7 měsících? Je to možné, moje dcera to zvládla, říká maminka malé holčičky

Na nočník v 7 měsících? Je to možné, moje dcera to zvládla, říká maminka malé holčičky

Není dlouhé nošení plen u dětí jen důsledkem lenosti nás matek a toho, že špinavé pleny už nemusíme složitě prát, vyvářet a žehlit? „Jednorázovky“…celý článek

...
...
Autor: Babypoint.eu
Hodně zajímavé je lehátko LEAF v luxusním designu ve tvaru listu. Má vysoce stabilní základnu s unikátní testovanou nosností 60 kg, proto s dítětem poroste až do školních let! Příjemný eko potah je vyroben z materiálu certifikovaného pro děti Oeko-Tex®, k dokonalému pohodlí přispívá jemná prodyšná podložka i novorozenecká vložka z organické bavlny, které můžete sundat a vyprat v pračce. Jediným jemným postrčením lehátko příjemně rozhoupete, lépe řečeno rozvíříte na více než dvě minuty. Vše bez baterií, kabelů, hluku a šumu. Lehátka se chlubí řadou ocenění včetně proslulého RedDot Design Award.

...
...
Autor: Babypoint.eu
Znáte židličku, kterou dítě u jídelního stolu využije od doby, kdy začne samo sedět, až do dospělosti? Designová jídelní židlička ZAAZ vás překvapí! Díky krásnému nadčasovému, dokonale čistému vzhledu a preciznímu zpracování s nosností 100 kg bude součástí vašeho jídelního stolu po řadu let. Bez problému ji zastrčíte pod stůl jako klasickou židli. Základ tvoří odolná hliníková konstrukce a materiály bez obsahu PVC, BPA a DEHP. K uživatelskému komfortu přispívá pohodlná pěnová vložka, precizní hydraulický mechanismus výškového nastavení židličky i možnost přizpůsobení bezpečnostních pásů. 

Kompletní informace o nové značce NUNA najdete na stránkách www.babypoint.eu nebo přímo na www.nuna.eu. Aktuální informace o novinkách jsou k dispozici také na Facebooku.

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku