Tohle dítě je po probuzení tak roztomilé! Jeho protahování je neodolatelné

Video se připravuje ...
Takhle se umí protahovat jen malé děti!
VIDEO: Facebook
Sdílej na facebooku
12. dubna  2017 
 23:00

Vážně se nedivíme, že si tohle video pustilo už nějakých dvanáct milionů lidí. Když se totiž malý pětiměsíční kluk Kaden na záběrech slastně protahuje, je naprosto neodolatelný. 

Kent Siri si tak jako většina rodičů myslel, že jeho syn je roztomilý, a rozhodl se o jeho záběry podělit s ostatními. Na Facebooku zveřejnil video toho, jak se jeho chlapeček každé ráno protahuje, když ho rodiče vybalí z deky, v níž spí. Což nejspíše také miluje, protože mu to zjevně dává pocit bezpečí. 

Ale to, že se z videa stane takový hit, asi jeho rodiče nečekali. Ale vlastně není divu, málokdo je tak roztomilý jako malý Kaden! Teď se Kent Siri rozhodl, že bude videa a fotky syna, o němž mluví jako o malém K-manovi, zveřejňovat častěji, a jeho žena Tara DiDomenico není proti. 

A jak to naopak chodí, když se rodiče snaží děti uspat? Třeba takhle – je dlužno říct, že rodičům těchto dvojčat to zrovna dvakrát nejde:

Video se připravuje ...
Co vyvádějí dvouletá dvojčata, když je rodiče dají spát • VIDEO: 

Jak rostou děti Anny Geislerové, Leony Machálkové či Ivety Bartošové? Podívejte se!

Jak rostou děti Anny Geislerové, Leony Machálkové či Ivety Bartošové? Podívejte se!

Zatímco některé celebrity se snaží, aby se jejich děti před objektivy moc neobjevovaly, jiné je prezentují jako nedílnou součást svého života a běžně…celý článek

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Fotografka Ivette Ivens je velkou příznivkyní kojení, a to včetně kojení na veřejnosti, které část lidí odsuzuje. Ona se na takovou kritiku rozhodla…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku