Tyhle slavné ženy rodily doma! Cindy Crawford, Meryl Streep i Pamela Anderson

Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
4. března  2020 
 06:00

Moderátorka Lejla Abbasová se stala dvojnásobnou matkou po plánovaném domácím porodu, který proběhl bez komplikací. Ona i dcerka Iman jsou v pořádku. Se svým rozhodnutím není mezi celebritami ojedinělá, domácí porod volí slavné ženy v Česku i zahraničí. 

"Ano, jsme v naprostém pořádku. Jmenuje se Iman Abbas Kaynak. Rodila jsem doma a to jsem chtěla už i u Davida," citoval Blesk.cz SMS zprávu, kterou poslala sama moderátorka.

Ta má pětiletého syna s hudebníkem Michaelem Kocábem. Otcem novorozené dcerky je turecký podnikatel Volkan Kaynak. Lejla Abbasová se s ním seznámila v Keni, kam jezdí pomáhat. Její přítel tam vlastní kasino, kromě novorozené Iman má ještě dvě dcery s manželkou, kterou je Češka Eva a s níž už delší čas nežije. 

Lejla Abbasová není se svým rozhodnutím přivést miminko na svět doma ojedinělá. Které další ženy rodily doma, protože jim to tak vyhovovalo ze všeho nejlépe? Patří mezi ně například zpěvačka Lenka Dusilová nebo ekonomka Markéta Šichtařová. Podívejte se na ně a na další do naší GALERIE

Většina těchto žen argumentuje tím, že plánovaný porod doma je bezpečný pro matku a dítě, a také tím, že se chtěly vyhnout neosobnímu přístupu českých porodnic, kde porodníci zbytečně často přistupují k medicínským zákrokům. 

Podívejte se na video z domácího porodu:

Jak rostou děti celebrit? Schválně se podívejte:

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy