Neuvěřitelné! Sestry se fotily celých 40 let. Takhle se změnily

1975 (zleva Laurie, Heather, Bebe a Mimi)
Foto: reprofoto
Sdílej na facebooku
13. ledna  2020 
 06:00

Začaly se fotit ještě jako teenagerky a vydrželo jim to dlouhých čtyřicet let. A stejně dlouho jim vydrželo nejen sourozenecké pouto, ale také přátelství, což je obdivuhodné. Tahle časosběrná série fotek čtyř sester vás dostane. 

Na fotografiích je čtveřice žen. Jde o sestry, které začal v roce 1975 fotit Nick Nixon, profesor fotografie na Vysoké škole umělecké v Massachusetts. Jedna z dívek je jeho žena Bebe. Ostatní jsou její sestry: Laurie, Heather a Mimi. 

První snímek vznikl, když bylo sestrám 15, 21, 23 a 25 let. Na fotce jsou také seřazené podle věku, a to od nejmladší po nejstarší (zleva doprava).

Sestry se domluvily, že se budou pravidelně jednou za rok scházet, aby vytvořily další fotku. A vydržely se fotit dlouhých čtyřicet let, na což mohou být pyšné. Za tu dlouhou dobu se změnila spousta věcí, jejich životní styl, postoje, móda i názory, ale jejich přátelství a pouto odolaly. 

Táta filmoval svou dceru od narození do plnoletosti:

Podívejte se na FOTOGRAFIE, které začínají rokem 1975 a končí v roce 2014. Možná vás dojmou stejně jako nás. Soubor dostal název Sestry Brownovy a byl vystaven v mnohých galeriích po celém světě. 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku