Video: Pes bránil chlapce před rodiči, když chtěli, aby vstal do školy

Video se připravuje ...
Husky se rozhodl bránit ranní spánek svého milého majitele
VIDEO: Youtube.com/Kyoot Animals
Sdílej na facebooku
28. dubna  2016 
 06:00

Začne to se školkou a táhne se to celé dětství. Dá se tomu jen těžko uniknout. O co jde? O ranní vstávání. Jen málokterý rodič nesvádí s dětmi každodenní boj o každou minutu, kterou si školák chce ještě poležet. A ne každé dítě má štěstí jako chlapec z následujícího videa, kterému se v boji postavil po bok opravdu silný pomocník.

"Ještě pět minut." "Já potom budu rychlejc snídat." Případně pozice "mrtvý brouk". To jsou nejčastější strategie, které používají děti během ranního vstávání. Většině z nich se totiž ráno z postele prostě nechce. Tento malý školák našel v boji proti rodičům spojence, který se rozhodl bránit ho doslova vlastním tělem. Podívejte se na video: pes odolává veškerým náporům budícího rodiče a rozhodně se nedá nijak oblafnout. A pokud se podaří jen trošičku peřinu z nebohého školáka stáhnout, pes ji okamžitě bere do tlamy a dává ji tam, kam patří. Přece na spící dítě. Dítě pochopitelně již dávno nespí a celá scéna nakonec rozesmívá všechny zúčastněné.

6 věcí, které by měl každý táta dělat pro svou dceru

6 věcí, které by měl každý táta dělat pro svou dceru

Mám dceru, a tak je to na matce, aby s ní vyřídila všechny ty ženské záležitosti, myslí si možná někteří z otců. Jenže i otec má vliv na ty "ženské…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: is

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku