Co si o nás skutečně myslí osmileté děti? Přečtěte si pravdu

  • Co si o nás skutečně myslí osmileté děti? Přečtěte si pravdu
    Takže, mami!
    Foto: istock.cz
    Sdílej na facebooku
    3. února  2014 
     06:00

    Osmiletí školáci jsou vlastně ještě dost malí, ne? Jenže oni si to nemyslí. My bychom jim ještě kupovali hračky, oni touží spíše po mobilech a tabletech. Ačkoli hormony s nimi většinou ještě nemlátí, navenek jejich chování puberťáky připomíná čím dál více. Včetně toho, co si skutečně myslí o nás a naší péči. 

  • Hlavně mě před školou neobjímej!

    Autor: Shutterstock.com

    Ještě v září jste ho vodili skoro do třídy a nebyl problém mu dát pusu na rozloučenou nebo ho obejmout před všemi spolužáky? Tak na to teď zapomeňte. Možná ne jednou provždy, ale pusy se znovu možná dočkáte někdy, až jim bude dvacet  a ony vás zase občas blahosklonně obejmou nebo políbí i před lidmi. 

  • Nevoď mě za ruku, je mi osm!

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Stejné je to s voděním za ruku. I s tím je konec a v tomto případě pravděpodobně jednou provždy. Některé situace se holt v životě už nevrátí. 

  • Kup mi mobil, mají ho už všichni

    xx
    xx
    Autor: Profimedia

    Pravděpodobně už jste slyšeli o tom, že vaše dítě je poslední ve třídě, nebo spíš poslední na světě, které ještě nemá mobil. Pokud už ho náhodou má, pak bohužel úplně předpotopní mobil, na kterém nejdou hrát hry ani na něm (moc) nefunguje internet. Co s tím uděláte? 

  • Hello Kitty je trapná, mami

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Ještě nedávno muselo být všechno oblečení růžové a s Hello Kitty, princeznou Elsou a podobnými hrdinkami? Zapomeňte, do šatníků vaší dcery vtrhla černá a jí podobné barvy. Počítejte také s tím, že už nebudete moci kupovat oblečení, aniž by vám ho vaše dcera schválila, protože váš vkus – nic moc. 

    Elsa z Ledového království matkou! Jak vypadají Disneyho princezny s dětmi?

    Elsa z Ledového království matkou! Jak vypadají Disneyho princezny s dětmi?

    Pohádkové příběhy většinou končí svatbou, případně informací, že spolu princ a princezna žili šťastně až do smrti. Ale jak? Měli děti? A jak je rodičovství…celý článek

    Když šel potomek do první třídy, nechali jste mu předělat pokojíček v hezkých barvách, které mu měly dle vašich představ vydržet asi tak do deseti, pokud ne rovnou do patnácti let? Bohužel, začíná být stejně trapný jako oblečení, protože "je pro mrňata a vážně není možné do něj pozvat kamarády, mami". 

     

  • Zdravé svačiny? Ne, díky

    ss
    ss
    Autor: profimedia.cz, Albert

    Snažíte se, aby svačiny vašeho potomka byly chutné, zdravé, vyvážené, a ještě vypadaly pěkně? Zbytečně. Protože to je přesně to, co vaše dítě nechce. Cool je sušenka nebo ještě peníze na brambůrky či cheeseburger. Že jste mysleli, že to přijde později? Bohužel. 

  • Neříkej všem, že budu doktorka!

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "A až vyroste, chce být doktorkou! Nebo možná slavnou spisovatelkou." Říkáte tohle o své roztomilé holčičce, kamkoli přijdete, protože o tom mluvila ona sama? Moment – a kdy naposledy? Protože co platilo před půlrokem, už rozhodně neplatí. A pokud chce být spíše veterinářkou, asi vám to teď říkat nebude. Navíc mluvit o ní s někým dalším je prostě trapné. 

    Branky, body, kokoti: Český prasák to dotáhl do Ameriky. Stando, gratulujeme!

    Branky, body, kokoti: Český prasák to dotáhl do Ameriky. Stando, gratulujeme!

    Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury…celý článek

    Tohle video vám ukáže, proč člověk s malým dítětem prostě nic nestihne

    Tohle video vám ukáže, proč člověk s malým dítětem prostě nic nestihne

    Možná jsou děti klidné, které večer sedí tam, kam je ráno posadíte, a pak jsou děti, které neustále zkoumají svět. Zdá se, že většina batolat patří…celý článek

/
Autor: red
Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku