Nikdo vás nepřipraví na to, jak moc se vaše tělo po porodu změní. Co s tím?

Nikdo vás nepřipraví na to, jak moc se vaše tělo po porodu změní. Co s tím?
Foto: Asklepion
Sdílej na facebooku
1. dubna  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Důležité je nepanikařit hned, když se po návratu z porodnice uvidíte poprvé v zrcadle. Tohle opravdu nejste vy a nebudete takhle vypadat do konce života! Máte před sebou šestinedělí a pak ještě celý rok, kdy se tělo vrací do kondice. A určitě není tajemstvím, že hodně toho dokáže také estetická medicína. Máme pro vás průvodce nejvyhledávanějšími zákroky pro supermámy.

Strie! Proč zrovna já?!

Jak to, že kamarádka se třemi dětmi nemá na těle jedinou a vaše břicho je striemi doslova rozbité? Je to dáno kvalitou kůže a její schopností se rozpínat. Sušší a křehčí kůže má bohužel následkem změn objemu, například v těhotenství, ale také při váhových výkyvech, praskat a tvořit jizvičky. Čerstvé strie jsou nejprve promodralé a červené, po zhojení zblednou. Bohužel zatím neexistuje způsob, jak strie úplně odstranit, ale vzhled kůže se striemi umí dermatologové výrazně zlepšit. Bohaté zkušenosti mají specialisté na laserovou medicínu na klinice Asklepion, kteří k vyhlazení strií používají nejmodernější lasery a radiofrekvenci.

Důležité je, začít strie ošetřovat hned, jakmile se objeví. Ve chvíli, kdy na problematických partiích pozoruejte první náznaky strií, doporučují v Asklepionu ošetření biostimulačním laserem. Strie se díky tomu lépe hojí a nejsou tak nápadné. Starší strie je pak možné léčit lasery Smoothbeam a GentleYAG či radiofrekvencí eMatrix, kterým se často daří pajizévku dokonale zahladit.

Když už to po porodu tam dole není jako dřív

Myslela jste si, že po porodu vás zaskočí starosti o miminko, potíže s kojením nebo třeba deprese a najednou je problém někde úplně jinde… Tam dole už to zkrátka nejste úplně vy. Těžko se o tom mluví s kamarádkou, s partnerem a vlastně i s lékařem, ale moderní estetická medicína má řešení. Dermatoložky kliniky Asklepion stále častěji vrací sebevědomí ženám po porodu omlazením ženských vnitřních i vnějších pohlavních orgánů. Ošetření G-set má ale v první řadě pozitivní dopad na léčbu inkontinence či povolení dělohy po porodu. Zlepšení sexuálního prožitku a vzhledu stydkých pysků jsou samozřejmě příjemným bonusem.

Na klinice Asklepion používají k léčbě inkontinence laser FotonaSmooth. Speciální koncovka laseru se zavede do pochvy a působením tepelné energie laseru na tkáň pochvy dojde k jejímu stažení a zpevnění. Výsledkem laserového zákroku je zúžení a zpevnění pochvy, ale také řešení stresové inkontinence a prolapsu dělohy po porodu. Na rozdíl od operativních možností je laserový zákrok rychlý, jednoduchý a nevyžaduje téměř žádnou rekonvalescenci. Upravit umí v Asklepionu také vzhled stydkých pysků přístrojem Protége Intima, který bezbolestně vyhladí pokožku, srovná asymetrie a stáhne povolenou kůži.

Chci zpátky svoje prsa!

V těhotenství a při kojení jste si užívala skvělý dekolt, který přitahoval pohledy, a najednou jsou prsa prázdná a povolená? Čím víc se snažíte zhubnout, tím se situace v podprsence zhoršuje. Řešením je plastika, zvětšení prsou silikonovými implantáty, a když je potřeba, také modelace – mammaplastika. Mnoho žen si ale klade otázku, jestli se silikonovými implantáty bude moct ještě kojit. Obecně platí, že pokud nedojde k velké redukci prsní žlázy nebo k přerušení mlékovodů, nemá zvětšení prsou na kojení vliv. Skvělým řešením může být pro mnoho žen, které trápí změna velikosti prsou po porodu, lipotransfer.

Plastický chirurg při jednom zákroku odsaje tuk například ze stehen nebo podbřišku, speciálně ho upraví a vstříkne do prsou. Lidský tuk je ten nejlepší implantát, protož organismus nemusí přijímat nic cizího, pouze své vlastní buňky. Navíc se zbavíte objemu tam, kde ho mít nechcete a dostanete ho naopak na místo, kde je žádoucí. Chirurgové v Asklepionu uvádějí 80-90% stabilitu tukové tkáně po přenosu a výsledky těchto operací jsou vynikající.

www.asklepion.cz

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku