Připravte se na zimu! Víme, co se vám bude hodit!

Připravte se na zimu! Víme, co se vám bude hodit!
Foto: www.rodinnebaleni.cz
Sdílej na facebooku
5. října  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Léto nám definitivně dalo sbohem a nastal čas výměny šatníku i vybavení bytu. Kromě teplého oblečení si změny zaslouží především ložnice, kde trávíme velkou část svého času. Pokud patříte k zimomřivcům, jistě zapátráte po ložním prádle, které vám poskytne dostatečný pocit tepla. S tím vám hravě pomůže mikroflanel.

Povlečení, které zahřeje

Vzpomínáte rádi na hebké kožíšky svých plyšáků z dětských let? Pak můžete zajásat. Přesně takové je povlečení mikroflanel. Jedná se o doslova hřejivý materiál s hebkým povrchem, který nevyžaduje náročnou údržbu. Přestože se na první pohled od ostatního povlečení liší, rozmanitým výběrem motivů rozhodně není pozadu. Obchody nabízí moderní i nadčasové vzory, ale na své si přijdete i v případě, že preferujete jednobarevný design.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Heboučká prostěradla

Aby byl váš set kompletní, můžete si přikoupit mikroflanelová prostěradla. Ta se vyrábí ve standardních velikostech na klasické jednolůžko i dvojlůžko, zoufat ale nemusíte, i když máte atypickou velikost matrace. Není problém sehnat velikost na jedno a půl lůžka či větší rozměry, a to v širokém množství barev.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Deky pro mnohočetné využití

Že jsou deky z mikroflanelu multifunkční, o tom není nutné dalekosáhle přesvědčovat. Můžete se do nich příjemně zachumlat při sledování televize, v létě vám dobře poslouží jako podložka na koupališti, a lze je použít třeba jako přehoz na postel.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Mikrolplyš, nebo mikroflanel?

Tyto dva materiály jsou na první pohled od sebe k nerozeznání. Při prvním doteku už ale rozdíl pocítíte docela dobře. Mikroflanel má větší hustotu chloupků, a proto je jemnější a více zahřívá. Ani údržba vám nezabere mnoho času, neboť velmi rychle schne a nemusí se žehlit.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Nakupujte u renomovaných prodejců

Abyste měli jistotu, že je nabízený materiál kvalitní, nakupujte u ověřených obchodů. V tržnicích sice najdete zboží za nízké ceny, na kvalitu se však spoléhat nemůžete. V internetovém obchodě RodinneBaleni.cz vám s výběrem pomůže školený personál, a navíc zde najdete širokou škálu zboží a zajímavých akčních nabídek.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku