Hebká a pružná pokožka je snem každé ženy. Splňte si jej díky kosmetice z granátového jablka

Hebká a pružná pokožka je snem každé ženy. Splňte si jej díky kosmetice z granátového jablka
Regenerační olej Granátové jablko podporuje obnovu buněk, intenzivně regeneruje pokožku a napomáhá předcházet projevům stárnutí
Foto: Weleda
Sdílej na facebooku
7. listopadu  2016 
 08:00
Prezentace klienta

Přírodní kosmetická péče z granátového jablka vrátí vaší pokožce pružnost a unikátní kouzlo. Smyslná ženská vůně potěší vaše smysly a dodá vám novou energii. Kupte si ji nyní ve výhodném balení.

Péči, kterou své pokožce dáte, Vám později vrátí. Stačí dodržovat několik jednoduchých postupů a vaše pleť se rozzáří novou energií.

Věnujte své pokožce pár minut denně se 100% přírodní kosmetikou z granátového jablka.

Regenerační péče z granátového jablka od Weledy regeneruje pokožku, zjemňuje vrásky a vyhlazuje pleť. Zlepšuje její elasticitu a aktivuje přirozenou regeneraci buněk a pomáhá předcházet stárnutí pokožky.

NÁVOD: Obličejová masáž pro pevnější pleť

Zpevňující sérum, denní, noční a oční krém z řady Granátové jablko budou působit ještě lépe, když si k jejich nanášení osvojíte pár jednoduchých tahů

1. Sérum nebo krém naneste do dlaní, jemně je mezi nimi zahřejte a obě dlaně přiložte na obličej.

2. Masírovat začněte od klíčních kostí, střídavě přejíždějte vždy pravou dlaní přes bradu k levé čelisti, a levou zase naopak. Linii pod oběma čelistmi pak ještě uchopte mezi palce a ukazováčky a dvakrát takto přejeďte směrem k uším. Zatněte pěsti a klouby prstů dvakrát až třikrát promasírujte celý obličej směrem nahoru jemnými, ale pevnými krouživými pohyby.

3. Vraťte se ke rtům a z prsteníčku a ukazováčku vytvořte pomyslné nůžky, kterými kolem pusy několikrát projeďte táhlými vodorovnými pohyby, sem a tam, směrem k uším. Pokud máte více času, můžete ještě ukazováček a prsteníček přitisknout k sobě a masírovat jimi půlkruhy od vnějších koutků rtů ke spánkům, jemně stisknout nos a masírovat další půlkruh od jeho chřípí směrem ke spánkům.

4. Očím věnujte zvláštní pozornost, protože na křehké pleti, která je obklopuje, se tvoří vrásky nejdříve. Masáží můžete poránu také rozehnat otoky pod očima. Ukazováček s očním krémem z řady Granátové jablko od Weledy přitiskněte do vnitřního koutku a pomalým jemným "poťupáváním" postupujte na kůži pod okem do koutku vnějšího. Z něj pak zase přes horní víčko masírujte zpět do toho vnitřního. Na závěr dvěma prsty přes kořen nosu zeširoka obkružte celé oči (i nad obočím).

Regenerační péče z granátového jablka - dárkový balíček obsahuje Granátové jablko regenerační sprchový krém 200ml a Regenerační olej Granátové jablko 100ml
Regenerační péče z granátového jablka - dárkový balíček obsahuje Granátové jablko regenerační sprchový krém 200ml a Regenerační olej Granátové jablko 100ml
Autor: Weleda

Péče pro vaše přirozené hýčkání

Péči z granátového jablka od Weledy si oblíbila také Olga Šípková, mistryně světa ve sportovním aerobiku a majitelka fitness studií. „Opravdu jsem si krásně zvykla na řadu péče o pleť s granátovým jablkem, kde používám sérum na zpevnění, oční krém a samozřejmě krém noční či denní. Skvěle mi vyhovuje sprchový krém a olej po koupání na celé tělo, opět z řady z granátového jablka,“ říká Olga.

Náš TIP: Granátová tělová péče nyní za super cenu

Dárkový balíček Regenerační péče z granátového jablka obsahuje Granátové jablko regenerační sprchový krém 200 ml a Regenerační olej Granátové jablko 100 ml. NYNÍ za super cenu 499 Kč. Koupíte na e-shopu http://www.weleda.cz/shop

Pouze prvotřídní kvalita

Granátová jablka získává Weleda v jižním Turecku, kde vytvořila partnerský projekt s továrnou na zpracování oleje a zhruba stovkou tamních drobných farmářů. Díky podpoře trvale udržitelných zemědělských metod, garantovanému odběru a stabilním cenám se podařilo podstatně zvýšit kvalitu tohoto oleje.

Vzácný olej ze semen granátového jablka má antioxidační a regenerační schopnosti, protože obsahuje vysoký podíl polyfenolů
Vzácný olej ze semen granátového jablka má antioxidační a regenerační schopnosti, protože obsahuje vysoký podíl polyfenolů
Autor: Weleda

Základem fair trade projektu v Turecku jsou malé rodinné farmy s 10 až 25 hektary tradičně pěstovaných granátových jabloní. Stovka farmářů tu pro Weledu produkuje zhruba 2 tuny vysoce kvalitního BIO oleje ze semínek granátového jablka na celkové ploše asi tisíce hektarů.


Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku