Revoluce v českých kuchyních

Revoluce v českých kuchyních
Foto: VORWERK
Sdílej na facebooku
30. listopadu  2016 
 11:39
Prezentace klienta

Vánoce jsou nejkrásnějším a nejslavnostnějším svátkem v roce. Nazdobený byt provoněný cukrovím, zapálené svíčky na adventním věnci a hlavně ten skvělý pocit, že máte všechny přípravy za sebou. Nepřijde vám ale, že nějak není prostor pro vánoční poselství lásky, radosti, pohody a vzájemné blízkosti? Povinností v práci i doma je někdy příliš a není těžké propadnout dojmu, že jste na všechno sami a chybí minimálně pomocná ruka, spíše však dvě.

Pojďte to letos zkusit jinak – poradíme vám, jak všudypřítomný shon zvládnout s úsměvem a ještě sklidit obdiv celé rodiny.

Značka: Nestíhám!

Známe to všechny: Mezi zaděláváním na linecké těsto je třeba pověsit prádlo a připravit oběd pro hladovou rodinu, která se rozhodně nespokojí s plátkem chleba s máslem a sýrem. Po dvouhodinovém vykrajování koleček, srdíček a hvězdiček, kdy se zapojí nejmenší člen domácnosti, následuje další hodina pro likvidaci škod: Rozsypaná mouka v okruhu pěti metrů od kuchyňské linky, otisky nenechavých malých rukou na oknu a lednici či zbytky těsta nalepené pod stolem plynule přejdou v úklid zbytku domácnosti. Když už máte v ruce ten mop, alespoň vytřete i předsíň. Nebylo by krásné, kdyby to šlo snadněji a hlavně v klidu? Stačí k tomu jeden kuchyňský robot a jeho chytré příslušenství, které přípravu jídla obstarají za vás. Éra digitálního vaření je tady: Seznamte se s Thermomixem® TM5.

Autor: VORWERK

Všechno v jednom = více času pro sebe

Tento multifunkční kuchyňský přístroj s přehledem zastane práci dvanácti samostatných kuchyňských spotřebičů. Výčet jeho funkcí je vskutku úctyhodný. Zvládne vážení, míchání, sekání, mletí, hnětení, mixování, přípravu v páře, vaření, šlehání, ohřev na určenou teplotu, promíchávání a emulgaci. Poradí si i s víceúrovňovým vařením. V praxi to vypadá tak, že v jednom okamžiku v něm vaříte polévku, maso, přílohu i křehkou zeleninu na páře. Nic se nepřipálí, nepřichytí ani nevzkypí. Thermomix® si sám ohlídá rychlost vaření, teplotu i čas. Stačí jen zmáčknout tlačítko a těšit se se na výsledek. Nestihli jste koupit pudink, přesnídávku nebo jogurt pro děti k svačině? Vyrobte si během pár minut vlastní. Díky chytré funkci Průvodce vařením můžete na barevné dotykové obrazovce sledovat jednotlivé kroky přípravy. Nestane se tak, že zapomenete přidat smetanu nebo stroužek česneku. Ovládání je tak snadné a bezpečné, že do vaření můžete zapojit i potomky. A hlavně: Skoro nic v kuchyni nezašpiníte.

Digitální vaření v českých domácnostech

Točíte stále dokola ta samá jídla a rodina se začíná bouřit? Inspirujte se na online receptové platformě Cookidoo® s více než tisíci recepty z celého světa. Vyberte, na co máte chuť, a nechte se vést instrukcemi v postupu. Takto si můžete naplánovat jídelníček na týdny dopředu. Dokonce jedním kliknutím vygenerujete nákupní seznam, který můžete poslat e-mailem manželovi, aby cestou domů nakoupil. Pokud vás baví technologie, rozhodně vyzkoušejte nové příslušenství Cook-Key®. Tento čip přes wifi spáruje platformu Cookidoo® s vaším Thermomixem® a všechny vybrané recepty přenese přímo na displej. Vytvořením vlastních seznamů, tedy jakýchsi mini kuchařek s oblíbenými recepty jednotlivých členů rodiny, si získáte i zarputilého nejedlíka. Tyto digitální „kulinářské šanony“ můžete kdykoli aktualizovat a přizpůsobovat podle chuti vaší rodiny.

Autor: VORWERK

Jste zvědavá, jaké je vaření dotek vlastního prstu a chcete si ho vyzkoušet? Vše zjistíte zde.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku