Příšerné vánoční svetry! Tyhle nechcete dostat, natož je nosit

Příšerné vánoční svetry! Tyhle nechcete dostat, natož je nosit
Fotografie
Foto: internal
Sdílej na facebooku
11. prosince  2018 
 06:00

Lidé se dělí na dvě skupiny. Jedni vánoční svetry nenávidí, druzí si v oblečení s podivnými motivy libují. Přiznejte se, máte nějaký takový poklad ve skříni? V naší galerii najdete hned padesát nejšílenějších kousků. 

Dostat k Vánocům svetr ještě není taková katastrofa, ale pokud má na sobě šílené vánoční motivy, to už trochu neštěstí je. A zvlášť, pokud vám ho darující nutí obléci si na sebe a nosit ho do společnosti.

ČTĚTE TAKÉ: 50 nejšílenějších dárků od babiček. Samé "potřebné" věci

Nejednomu se asi vybaví film Deník Bridget Jones, kde se hlavní hrdinka potká na večírku rodičů se sympaťákem Markem Darcym, který má ovšem na sobě šílený vánoční svetr. Nutno říci, že ten jeho ještě nebyl tak hrozný. 

GALERIE: Tohle doma nechcete! Vánoční stromečky, které se nepovedly

V naší FOTOGALERII najdete hned padesát kousků těch nejšílenějších vánočních svetrů a oblečků. Velmi oblíbeným motivem jsou například sněhuláci s mrkví mezi nohami nebo sobové zezadu, jimž visí u zadku vánoční koule. Obzvláště vypečené jsou ty s otvorem, z něhož kouká muži kus chlupaté hrudi a ženě ňadro!

Maminka fotí dcerku v zábavných kompozicích:

No, řekněte, přijde vám to humorné? Spíš bizarní!

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku