Princ William prozradil trik, kterým s Kate uspává své děti

Princ William s manželkou Kate a dětmi
Foto: Kensingtonský palác
Sdílej na facebooku
19. května  2016 
 10:00

Víte, jak své děti uspávají královští rodiče? Vlastně dost podobně jako kdokoli jiný. Princ William, otec malého George a jeho sestry Charlotte, před pár dny na jedné charitativní akci prozradil pár triků, které se jim doma osvědčily. 

Zvuk tekoucí vody. Tak se jmenuje trik, který, zdá se, platí na obě malé královské děti. Jak prozradil starostlivý otec William, malý George, kterému budou v létě tři, coby miminko spal vždycky dost mizerně. Až se ukázalo, že ho dokáže skvěle zklidnit kapající nebo mírně tekoucí vodovodní kohoutek.

Jeho roční sestra Charlotte sice spí mnohem lépe, ale rodiče pro jistotu používají trik s vodou i na ni. William se o své rodičovské zkušenosti podělil na charitativní akci organizace Best Beginnings (Nejlepší začátky) v Londýně, které se zúčastnila i jeho žena Kate a jeho mladší bratr Harry. Akce se zaměřovala na psychiku rodičů a na problémy, jakými jsou například poporodní deprese, které jsou velmi vážné a přitom se obtížně odhalují. Vévodkyně Kate zmínila, že mnoho žen stejně jako jejich okolí ani nenapadne, že trpí poporodní depresí a že potřebují nějakou pomoc. 

Pravdivé fotografie: Jak skutečně vypadá život s dětmi

Pravdivé fotografie: Jak skutečně vypadá život s dětmi

Rodičovství je skvělá věc. Ale rozhodně to není procházka růžovou zahradou. Je to pěkná dřina, i když všechno běží hladce. Taky to u vás doma někdy…celý článek

William podle webu usmagazine.com zároveň řekl, že by býval rád používal aplikaci Baby Buddy, která má rodiče provázet těhotenstvím a prvním půlrokem života dětí a kterou vyvinula zmíněná organizace. Rodičům ji nabízí na svém webu

Když se ho na akci ptali, co jemu osobně dělá největší radost, uvedl prostě "mé děti". Zatímco Kate zmínila procházky, které jí vždy zlepší náladu, a Harry uvedl, že ho těší, když dokáže lidi rozesmát. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku