Dárky a zážitky za vysvědčení: Tipy na to, co dětem koupit nebo kam je vzít

Zkuste třeba Království lesa na Lipně. Otvírají už v červenci.
Foto: Království lesa
Sdílej na facebooku
29. června  2016 
 14:00

Někde děti nedostanou za vysvědčení nic, jinde dostanou knihu nebo peníze. Jak je to u vás doma? A jak moc záleží na tom, jak vysvědčení vypadalo? Pokud chcete potomka něčím obdarovat, ať už hračkou nebo zážitkem, můžete se inspirovat. 

Třetina českých rodičů dá dětem na konci školního roku nějakou odměnu bez ohledu na to, jaké známky přinesou. Další pětina odmění potomky pouze tehdy, pokud předvedou odpovídající výkon a jejich vysvědčení se bude rodičům líbit. Přibližně třetina lidí nevidí peníze jako správnou odměnu za vysvědčení. Část rodičů zase peníze dětem nedává, protože je na konci školního roku dostávají od prarodičů. 

Pokud chcete potomky odměnit a nechcete na to jít přes peníze, můžete se podívat na tipy do naší FOTOGALERIE

Dětem můžete koupit hračky, knížky, ale můžete na to jít také přes zážitky – třeba přes speciální akce ke konci školního roku, které pořádá například pražské hračkářství Hamleys. 

Nebo přes návštěvu různých atrakcí a areálů, do kterých jinak s dětmi nechodíte. Takovým místem může být například velká pražská legoherna Kostkoland nebo třeba nový zážitkový areál Království lesa na Lipně poblíž tamní Stezky v korunách stromů. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku