Táta William vzal malého prince George na letiště, aby si vyzkoušel stíhačku

Malý George i s rodiči ve vrtulníku, v jakém se učil létat William v roce 2009 na akademii Shawbury
Foto: www.instagram.com/kensingtonroyal
Sdílej na facebooku
13. července  2016 
 16:00

Od doby, co se narodila malá princezna Charlotte, dostal se malý George tak trochu do jejího stínu. Alespoň to tak z médií mohlo vypadat. Teď si však chlapeček, kterému budou příští týden tři roky, užil zase něco svého. Rodiče Kate a William ho vzali na leteckou přehlídku. 

Royal International Air Tattoo je největší světová přehlídka vojenského letectva, která se tentokrát konala minulý víkend na základně RAF Fairford v Gloucestershire. Pořadatelé slibují mimo jiné skvělou zábavu pro celou rodinu. Právě sem rodiče vzali malého prince George – ostatně jeho otec slouží v britském královském letectvu. 

Podívejte se do FOTOGALERIE se snímky královských dětí

Snímky z události pak zveřejnili na Instagramu Kensingtonského paláce. Bylo to poprvé, kdy George provázel rodiče na nějaké oficiální akci v rámci jejich programu. Svědci tvrdí, že když na to přišlo, vztekal se malý kluk jako jakékoli jiné batole a že uklidňování bylo na jeho matce Kate. 

Jinou premiéru za sebou má malá princezna Charlotte, která se v červnu poprvé zúčastnila oslav na balkoně Buckinghamského paláce spolu s ostatními členy rodiny. 

Princ William prozradil trik, kterým s Kate uspává své děti

Princ William prozradil trik, kterým s Kate uspává své děti

Víte, jak své děti uspávají královští rodiče? Vlastně dost podobně jako kdokoli jiný. Princ William, otec malého George a jeho sestry Charlotte, před…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku