Upřímná zpověď: Matka dvou dětí dává na web fotky, jak vypadá život s dětmi doopravdy

Na útěku
Foto: Instagram.com/averageparentproblems
Sdílej na facebooku
2. dubna  2018 
 06:00

Blogerka Ilana Wiles vytvořila instagramový účet, který je pro rodiče malých dětí opravdovým požehnáním. Na upřímných fotkách, které nemají nic společného s kašírovanými fotkami dokonalých holčiček a chlapečků, ukazuje to, co se skutečně děje kolem vás, když máte malé děti. 

Ilana Wiles se svým mužem vychovává dvě dcery v New Yorku a vcelku roztomilé fotky rodinného života zveřejňuje na svém instagramovém účtu Momyshorts.

Založila však další nazvaný Averageparentproblems, tedy Problémy průměrných rodičů. Na něm shromažďuje fotky nejen své, ale i ty, které rodiče dávají na Instagram právě s tímto hashtagem #averageparentproblems. Popravdě řečeno – je dost povzbuzující, když vidíte, že vaše děti možná patří mezi ty nejšílenější na světě, ale rozhodně nejsou jediné. Protože na fotkách vidíte jednu náročnou scénku z výchovy dětí za druhou, přičemž mnohé z nich nejspíše znáte i na vlastní kůži.

Podívejte se do FOTOGALERIE, jak to mají jiní rodiče

"Doufám, že ostatní rodiče díky fotografiím pochopí, že jsou v dobré společnosti, a každodenní boj se jim bude jevit trochu jako zábava," řekla Ilana Wiles pro webový magazín The Huffington Post. Podle ní rodičům rozhodně pomůže, když se na výchovu podívají právě takhle. 

A abyste věděli, že v tom nejste sami, podívejte se na následující video!

Nejroztomilejší fotky královských dětí George a Charlotte: Jak rostou?

Nejroztomilejší fotky královských dětí George a Charlotte: Jak rostou?

Děti jednoho z nejsledovanějších párů na světě rostou jako z vody a jsou čím dál tím roztomilejší. Podívejte se na téměř třicítky nejhezčích fotek…celý článek

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Fotografka Ivette Ivens je velkou příznivkyní kojení, a to včetně kojení na veřejnosti, které část lidí odsuzuje. Ona se na takovou kritiku rozhodla…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku