20 příšerných vět, které děti dokázaly říct na veřejnosti

Autobus je skvělým místem, kde může dítě páchat nějaké trapasy
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
6. září  2016 
 14:00

Děti si neberou servítky. A ještě se vyžívají v tom, že si pro svá peprná prohlášení vybírají momenty, kdy je uslyší pokud možno co nejvíce lidí nebo někdo, kdo by je vážně slyšet neměl. Takové to ticho, než se rozjede metro, napjatá chvilka na rodinném obědě, chvilka na zahájení školního roku. Co všechno děti dokázaly říct? 

Když jsem byla malá, byla jsem podle mojí matky mistrem v hláškách, kvůli nímž by se nejraději propadla do země. Alespoň mi to do dneška tvrdí, ale řekla bych, že to nebylo nic výjimečného. Že svým způsobem perlí všechny děti. Posuďte sami - následující věty pronesly děti moje, potomci mých známých nebo rodičů, kteří se svěřili internetu. Která vás pobavila nejvíc? 

Galerie: Co všechno děti dokázaly říct

A jakou největší ostudu svými prohlášeními udělaly vaše děti vám? Každý má hranici jinde - jednu moji kamarádku rozhodilo, když její dcera na veřejnosti prohlásila, že ho matka týrá, jelikož mu nechce koupit tatranku, zatímco jiná s úsměvem ustála i synův dotaz, zda se mladá dvojice sedící ve vlaku proti nim bude pářit. 

Nevozte děti do 13 let v autě vepředu, i když mají metr a půl: Je to nebezpečné!

Nevozte děti do 13 let v autě vepředu, i když mají metr a půl: Je to nebezpečné!

Spousta dětí se nemůže dočkat toho, až budou měřit metr a půl, aby jim rodiče dovolili sedět v autě vepředu místo ježdění v sedačce vzadu. Další děti…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku