Za novinkami pro děti na veletrh. Najdete tam i dudlíkový strom!

Za novinkami pro děti na veletrh. Najdete tam i dudlíkový strom!
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
4. října  2016 
 10:00

Hračky, hry, pomůcky, které přijdou vhod v péči o děti a spoustu dalšího nabídnou tradiční podzimní veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES, které se budou konat 6. – 9. října na výstavišti v Praze-Letňanech. Mnohé z toho tu pořídíte za speciální veletržní ceny. 

Letos poprvé se na veletrzích objeví Dudlíkový strom, který se stane nedílnou součástí podzimních i jarních veletrhů pro děti v Letňanech. „Dudlíkový strom je určen batolatům, které jsou závislé na dudlíku a nechtějí se ho dobrovolně vzdát. Dohodli jsme se proto se skřítkem Dudlíkářem, aby nám na Výstavišti zasadil Dudlíkovník, říká manažerka veletrhu Hana Kovářová. Pod stromem bude připravený košík, do kterého rodič vhodí nepotřebný dudlík. Stane se tak kmotrem novorozence, který jeho dudlík "zdědí". 

Zlatíčka 2016: Obhájí malá Klaudie své vítězství?

Zlatíčka 2016: Obhájí malá Klaudie své vítězství?

Loni se vítězem soutěže Zlatíčka stala tříměsíční Klaudie. Od finálového kola uplynulo sedmnáct měsíců a z vítězky je dnes upovídaná holčička, která…celý článek

Oba veletrhy patří k podzimním stálicím na domácí veletržní scéně. Každoročně na ně zavítá několik desítek tisíc návštěvníků, kteří zde přicházejí jak za inspirací na nákup vánočních dárků pro děti, tak také za výběrem výbavičky pro miminko. Není totiž mnoho míst, kde si na jednom místě mohou porovnat nabídku různých firem a zároveň si všechny produkty rovnou vyzkoušet.

Co všechno na veletrzích najdete, se dozvíte ZDE

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku