Trochu drsné? Trik, díky němuž táta zkrotil trojčata v autě

Foto: Facebook/Jake White
Sdílej na facebooku
7. října  2016 
 06:00

Taky se vaše děti hádají v autě? Kdo má lepší výhled? Kdo má větší sušenku a kdo se víc nudí? Američan Jake White si poradil po svém a nás to docela pobavilo. I když je to možná poněkud drsné řešení, které by žádnou matku nenapadlo. 

Když se děti vzadu hádají, řídí se špatně, protože soustředit se je dost těžké. A to si představte, že vzadu nemáte běžnou dvojici sourozenců, ale rovnou trojčata. Dvouletá, kterým se něco jen těžko vysvětluje. Jake White se proto o vysvětlování přestal pokoušet a vyřešil to po svém. 

Mezi děti dal velké pevné desky, aby na sebe trojčata Xavier, Stella a Jude neviděla, a tvrdí, že to zabralo přímo fantasticky. Fotka, kterou umístil na svůj facebook, každopádně vzbudila docela rozruch a všimla si jí také editorka webu Today.com, která o něm napsala článek do sekce Rodičovství. 

Matka obarvila dceři vlasy, aby vypadala jako jednorožec. Udělali byste to taky?

Matka obarvila dceři vlasy, aby vypadala jako jednorožec. Udělali byste to taky?

Hodně rozporuplné reakce se snesly na hlavu Mary Thomaston, vlasové stylistky, která splnila přání své dcery. A ostříhala a obarvila jí vlasy tak,…celý článek

"Udělal jsem to, protože se neustále prali o svačinu," řekl Jake White webu Today.com s tím, že přepážky jsou z pevné pěny, která je dost silná na to, aby sourozence oddělila a odolala případným pokusům o zničení. Instalace mu trvala sotva pět minut. Z jeho fotky na facebooku se stal virtuální hit, což jeho samotného překvapilo. 

GALERIE: Život s trojčaty

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy