30 dětí, které vypadají jako celebrity. Podívejte se na dvojníky Jamie Olivera a Jennifer Garner

Kuchař Jamie Oliver
Foto: Boredpanda.com
Sdílej na facebooku
2. prosince  2016 
 06:00

Populární web Boredpanda.com vyzval čtenáře, aby posílali fotky dětí, které vypadají jako někdo slavný. Sešlo se jich několik desítek a někdy jen vzdálená, ale někdy skoro jasná je podoba i bez napovídajícího popisku. 

Nikdo nejspíš nechce, aby jeho dítě vypadalo jako Vladimir Putin, herec Danny DeVito nebo Albert Einstein, ale když se tak zatváří na nějaké fotce, dá se to brát jako vtipná momentka. Přesně takové zasílají čtenáři webu Boredpanda.com, který se rozhodl vyzvat čtenáře, aby posílali fotky dětí, které připomínají někoho slavného. Vznikla tahle GALERIE

Máte taky doma fotku potomka, na které jako by z oka vypadl někomu známému? Můžete nám ji poslat do redakce na radka.wallerova@cncenter.cz a my přineseme článek s českými dvojníky celebrit. 

Neuvěřitelně legrační tváře miminek. Určitě vás rozesmějí!

Neuvěřitelně legrační tváře miminek. Určitě vás rozesmějí!

Neumí sice mluvit, ale vyjadřovat se gesty umí perfektně! No řekněte, nejsou jejich tváře pěkně praštěné a roztomilé? Snímky, které kolují na Instagramu…celý článek

Princ William prozradil trik, kterým s Kate uspává své děti

Princ William prozradil trik, kterým s Kate uspává své děti

Víte, jak své děti uspávají královští rodiče? Vlastně dost podobně jako kdokoli jiný. Princ William, otec malého George a jeho sestry Charlotte, před…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku