60 celebrit a jejich děti: Komu jsou potomci podobní, komu ani trochu?

Tmavovlasá Charlotte je spíš po tatínkovi Karlu Gottovi, blonďatá Nelly po mamince Ivaně
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
17. května  2019 
 20:00

Takový syn herce Toma Hankse Colin svého otce skutečně nezapře. Své matce Madonně je podobná i Lourdes, ačkoli na rozdíl od ní nosí tmavé vlasy. Ovšem, ani její matka není přírodní blondýnka. I mezi dětmi zdejších hvězd najdete ty s jasnou podobou, jakou nezapřou třeba Linda, dcera Miroslava Žbirky, nebo Laura, dcera zpěvačky Dary Rolins. 

Dlouho to vypadalo, že Suri, dcera herečky Katie Holmes a herce Toma Cruise, půjde podobou spíše do matky, ale poslední dobou se jí ve tváři objevují spíše rysy jejího slavného tatínka. Své matce není podobná ani Márinka, dcera Mahuleny Bočanové.

Podobu se svými rodiči naopak nezapřou třeba tři potomci - Josefína, Alfréd a Jenovéfa  - Tomáše a Tamary Klusových. Podobu najdete i u potomků Janka Ledeckého nebo dcer Karla Gotta. Komu jsou naopak děti podobné méně? 

Podívejte se na celebrity a jejich potomky DO GALERIE.

Má princ George příjmení? 50 faktů, které možná nevíte o královské rodině

Má princ George příjmení? 50 faktů, které možná nevíte o královské rodině

Když Kate s Williamem oznámili, že čekají třetí dítě, celý svět měl obrovskou radost. Věděli jste ale, že tím vlastně porušili tradici? Posledních…celý článek

10 důvodů, proč je pro dítě dobré, aby mělo sourozence. To vás nenapadlo!

10 důvodů, proč je pro dítě dobré, aby mělo sourozence. To vás nenapadlo!

Popravdě řečeno, být jedináčkem má také své výhody. Od nedělené rodičovské pozornosti až třeba po vyšší kapesné. Ale mít sourozence jich má možná ještě…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku