Krušný život rodičů! Fotky ukazují, jak život s malými dětmi vypadá doopravdy

Když si myslíte, že děti šly na záchod
Foto: Instagram.com/averageparentproblems
Sdílej na facebooku
11. března  2020 
 12:00

Tohle nás baví. Protože alespoň víme, že v tom nejsme sami. Že i jiní rodiče, kteří mají malé děti, zažívají občas situace, které se zdají legrační jen těm okolo. Blogerka Ilana Wiles vytvořila instagramový účet, na kterém shromažďuje fotky zachycující právě takové okamžiky. Podívejte se do naší fotogalerie. 

Ilana Wiles se svým mužem vychovává dvě dcery v New Yorku a vcelku roztomilé fotky rodinného života zveřejňuje na svém instagramovém účtu Momyshorts. Založila však další nazvaný Averageparentproblems, tedy Problémy průměrných rodičů. 

Podívejte se do FOTOGALERIE, jak to mají jiní rodiče

Na něm shromažďuje fotky nejen své, ale i ty, které rodiče dávají na Instagram právě s tímto hashtagem: #averageparentproblems. Popravdě řečeno – je dost povzbuzující, když vidíte, že vaše děti možná patří mezi ty nejšílenější na světě, ale rozhodně nejsou jediné. Protože na fotkách vidíte jednu náročnou scénku z výchovy dětí za druhou, přičemž mnohé z nich nejspíše znáte i na vlastní kůži.

Video se připravuje ...
Otec domlouvá dvěma bratrům, kteří se celí pomalovali • VIDEO: 

Matka zachránila život dusící se dceři: Tohle by měl vidět každý rodič!

Matka zachránila život dusící se dceři: Tohle by měl vidět každý rodič!

Příhodu, jakou má za sebou tahle matka, nechce zažít žádný rodič. A to vše tentokrát dobře dopadlo, protože když se malá holčička začala dusit, žena…celý článek

10 důvodů, proč je pro dítě dobré, aby mělo sourozence. To vás nenapadlo!

10 důvodů, proč je pro dítě dobré, aby mělo sourozence. To vás nenapadlo!

Popravdě řečeno, být jedináčkem má také své výhody. Od nedělené rodičovské pozornosti až třeba po vyšší kapesné. Ale mít sourozence jich má možná ještě…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku