Lidé se jí ptali, jak se žije se třemi malými dětmi. Tak jim to vyfotila!

Perfektní fotka!
Foto: Boredpanda.com/Janet Gorman
Sdílej na facebooku
23. března  2017 
 11:00

Jak přežít mateřskou? Není to lehké, jak ukazují snímky, které doma nafotila Janet Gorman. Newyorčanka, profesí výtvarnice a portrétní fotografka, která je teď doma se třemi malými dětmi. Jak to vypadá? Podívejte se. 

"Lidé se mě ptali, jak se mi  žije se třemi malými dětmi, tak jsem jim to vyfotila, je to dost vypovídající," napsala Janet na web Boredpanda.com, kde zároveň zveřejnila své fotky z rodinného života. 

Má pětiletou dceru a dvouletá dvojčata, kluka a holku. Její snímky mimo jiné dokládají, že mateřská nebo rodičovská rozhodně není žádná dovolená s nohama nahoře. Schválně se podívejte DO GALERIE. Janet k tomu říká, že u nich doma často nějaké dítě brečí nebo dělá nepořádek, ale že poměrně časté jsou i momenty, kdy jsou děti šťastné. 

Jiný pohled na podobně rušnou rodinu přináší tohle video, v němž se trojčata perou o červený míč:

Co vyvádějí dvouletá dvojčata, když je rodiče dají spát?

Co vyvádějí dvouletá dvojčata, když je rodiče dají spát?

Jak uspat dítě, aby vytuhlo nejpozději do pěti minut od uložení po postýlky? Otázka, kterou denně řeší miliony rodičů po celém světě. Se střídavými…celý článek

První momenty: Nezapomenutelné fotky setkání rodičů s miminky

První momenty: Nezapomenutelné fotky setkání rodičů s miminky

Fotografování porodu pěkně zblízka je stále běžnější, především v zámoří. Nebo třeba v Austrálii, kde dvě fotografky přišly s jedním navazujícím projektem.…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku