Kate a William vybrali školu pro syna (4): Jakou bude mít uniformu?

Foto: pr
Sdílej na facebooku
26. března  2017 
 13:59

Zatím princ George, syn vévodkyně Kate a jejího manžela Williama, navštěvuje soukromou montessori školku v Norfolku, kam nastoupil v lednu 2016. Od září se to změní, protože stejně jako ostatní čtyřleté děti postupuje do dalšího levelu britského školského systému. Jakou školu mu rodiče vybrali? 

Ačkoli se spekulovalo o tom, že rodiče prince George přihlásí na prestižní Wetherby School v blízkosti Kensingtonského paláce, kam před nástupem na Eton chodili jeho otec o strýc Harry, rozhodli se jinak. 

Zvolili privátní Thomas's School v Battersea rovněž v Londýně. „Našli školu, v níž podle nich bude George šťastný a která zajistí úspěšný start jeho vzdělávání,“ uvedl královský palác v prohlášení. Škola má několik poboček. 

Lidé se jí ptali, jak se žije se třemi malými dětmi. Tak jim to vyfotila!

Lidé se jí ptali, jak se žije se třemi malými dětmi. Tak jim to vyfotila!

Jak přežít mateřskou? Není to lehké, jak ukazují snímky, které doma nafotila Janet Gorman. Newyorčanka, profesí výtvarnice a portrétní fotografka,…celý článek

Malému chlapci budou v červenci čtyři roky, zatím chodí do montessori školky v Norfolku, kde William pracuje jako pilot helikoptéry na částečný úvazek pro leteckou záchranku. To je asi sto mil severně od Londýna. William už před časem prohlásil, že v létě práci opustí a i s rodinou se přesune do Londýna a budou bydlet v Kensingtonském paláci. 

Školné na Thomas's School činí od 4 do 7 let zhruba 5500 liber ročně a od 7 let pak 6 385 liber, tedy asi 200 tisíc korun ročně, přičemž škola slibuje laskavý a individuální přístup. Učební plán zahrnuje mimo jiné umění, balet, divadlo, francouzštinu, hudbu a tělesnou výchovu. Dnes má zhruba 500 žáků od 4 do 13 let. 

 

7 věcí z dětských pokojů, které byste měli okamžitě vyhodit!

7 věcí z dětských pokojů, které byste měli okamžitě vyhodit!

Schválně běžte do pokoje svých potomků a podívejte se, co všechno se v nich nashromáždilo. Některé z těch věcí byste měli v zájmu svých dětí a svého…celý článek

Vybíráte jméno pro dítě? Pozor, může mu ublížit na celý život!

Vybíráte jméno pro dítě? Pozor, může mu ublížit na celý život!

Všichni rodiče si rádi myslí, že jejich dítě je to nejroztomilejší, nejchytřejší, nejrychlejší, nejzajímavější, prostě nej. A ještě jeden jev tu je,…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy