Neuvěříte, co matka napsala chůvě! Co nejvíc televize, sladkostí, a kojení navrch

Vzkaz matky pro chůvu
Foto: Twitter/Boredpanda
Sdílej na facebooku
27. dubna  2017 
 06:00

Každá chůva, která bude hlídat děti, uvítá, když jí rodiče nechají pár informací, co na děti platí a co ne. Ovšem ne každá najde tak překvapivou desítku rad jako tahle mladá dáma. Dozvěděla se například, ať děti nechává co nejdéle dívat se na televizi, ať se vůbec nesnaží jim dělat zdravé svačiny a rovnou jim dá sladkosti a ať je, kdyby snad chtěly, nakojí. Návod je k mání na internetu.  


Když Malik Brazile na svém twitterovém účtu zveřejnil vzkaz, který dostala jeho přítelkyně coby chůva od matky, jejíž děti přišla hlídat, spustilo to doslova lavinu reakcí. Nedivíme se, matka je rozhodně originální, ať už vzkaz myslela vážně nebo ne. Posuďte sami!

1. Pobízím děti, ať se co nejvíc dívají na televizi, aby mi krucinál daly pokoj. Klidně to dělejte zrovna tak.

2. Neplýtvejte drahocenným časem na vaření nebo výrobu zdravých svačinek. Jednoduše jim dejte tu pizzu a balené brambůrky a podobně, které jim tam nechám.

3. Pořád si ještě občas říkají o kojení. Prostě si k tomu stáhněte z YouTube nějaké video. Není na tom nic těžkého, ostatně jinak bych to nedělala.

4. Neberte si od Davida žádné dobrůtky, koťátka ani štěňátka. A ani za nic nenastupujte k němu do dodávky.

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Tipů a triků na utišení plačícího dítěte jste jistě vyzkoušela a vyslechla mnoho. Podívejte se na to, jak si s miminky poradí Robert Hamilton, americký…celý článek

5. Kdyby na vás přišli zvonit sousedi, chovejte se k nim jako ke svědkům Jehovovým. Nepůjčujte jim vajíčka, mléko ani cigarety. Dobře vědí, kde tu máme obchod. A ne, rozhodně jim nechcete taky hlídat děti.

6. Dejte dětem tolik sladkostí, kolik budou chtít, hlavně když vás přestanou otravovat. Stejně dostávají na usnutí prášky.

7. Pokud si přivedete kluka, trvám jenom na tom, aby měl nějakého strýčka, otce, bratra nebo kamaráda, kterému bych potom mohla zavolat.

8. Nezvedejte pevnou linku, pokud tedy nemáte chuť poplatit nějaké účty.

9. Jestli se mi budete hrabat v šuplících, vyhoďte prosím všechny nezaplacené účty a papírky od žvýkaček.

10. Nevěřte vůbec NIČEMU, co vám děti řeknou.

Každopádně chápeme matku, že si od dětí potřebovala oddechnout. Protože život s nimi je náročný – přesně jako ukazuje následující video:

Maturita 2017: Příšerná témata slohovek! Viděli v Cermatu nějaké mladé lidi?

Maturita 2017: Příšerná témata slohovek! Viděli v Cermatu nějaké mladé lidi?

Můj nejstarší syn tenhle týden začal maturovat. Jako asi sedmdesát tisíc jeho vrstevníků psal v úterý slohovou práci. Dost je lituju, témata, z nichž…celý článek

Krvavé koleno, cukr káva a další dětské hry. Jaká jsou jejich pravidla?

Krvavé koleno, cukr káva a další dětské hry. Jaká jsou jejich pravidla?

Pět slepičích, sto – tři – stop, třetí hodina odbila, lampa ještě svítila. Že vám to nic neříká? Vašim dětem tutově také ne. Přitom některé z těchto…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku