Princezna Charlotte slaví druhé narozeniny! Takhle vypadá právě teď!

Takhle vypadá dvouletá princezna Charlotte
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
1. května  2017 
 10:00

Dcera královského páru Kate (34) a Williama (35) má před sebou další narozeninovou oslavu. Narodila se 2. května 2015 a teď ji čekají dvě svíčky na dortu. Oslava se bude konat v těchto dnech na rodinném sídle v Anmer Hall v Norfolku a podle slov rodiny nepůjde o nic velkého. Charlotte se může těšit na návštěvu několika kamarádů. 

Rodina vévody se brzy bude stěhovat do Londýna, kde George v září nastupuje do školy, ale zatím si ještě užívají poklidu svého venkovského sídla Anmer Hall v Norfolku. Kate a William každoročně zveřejňují i několik oficiálních fotek u příležitosti narozenin svých potomků. První z nich se objevila v pondělí dopoledne na Instagramu Kensingtonského paláce. Stejně jako před rokem, i letos dceru vyfotila vévodkyně Kate na rodinném sídle v Norfolku. 

Princezna Charlotte a princ George si hrají s balonky během návštěvy Kanady na podzim 2016:

Na oslavu narozenin malé princezny nejspíše dorazí také nejbližší příbuzní, jako jsou strýček Harry a možná také babička Alžběta, která loni přišla i na třetí narozeniny prince George. Princezna se celým jménem jmenuje Charlotte Elizabeth Diana. 

Malá holčička miluje psy, koně a balonky. Narodila se druhého května po půl deváté ráno ve stejné nemocnici St Mary's Hospital v Londýně jako její starší bratr George. Ten oslaví v červenci čtvrté narozeniny a od září nastupuje do školy. Dosud chodí do montessori školky v Norfolku a dá se čekat, že do nějakého podobného zařízení nastoupí i jeho mladší sestra. 

Máte doma taky roztomilého prince nebo princeznu? A co takhle zkusit s nimi naši soutěž Zlatíčka? Ještě stále můžete svého potomka přihlásit a vyhrát některou z cen v celkové hodnotě 100 tisíc korun. Soutěžit se dá buď pomocí SMS hlasování, nebo můžete získat cenu redakce. Soutěžit můžete ZDE 

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Fotografka Ivette Ivens je velkou příznivkyní kojení, a to včetně kojení na veřejnosti, které část lidí odsuzuje. Ona se na takovou kritiku rozhodla…celý článek

Jak rostou děti Anny Geislerové, Leony Machálkové či Ivety Bartošové? Podívejte se!

Jak rostou děti Anny Geislerové, Leony Machálkové či Ivety Bartošové? Podívejte se!

Zatímco některé celebrity se snaží, aby se jejich děti před objektivy moc neobjevovaly, jiné je prezentují jako nedílnou součást svého života a běžně…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku