Šest bratrů se nechalo ostříhat a vlasy darovali nemocným dětem! Celkem to bylo 5 metrů!

Před a po
Foto: Phoebe Kannisto/Facebook
Sdílej na facebooku
3. května  2017 
 06:00

Na prvního máje navštívila Američanka Phoebe Kannisto se svými šesti syny místní kadeřnický salon v Buffalu a nechala je všechny ostříhat. Vlasy pak darovali organizaci Children With Hair Loss, která poskytuje náhražky vlasů dětem, které o ně kvůli rakovině přišly. Jaká byla jejich motivace?

Phoebe Kannisto žije se svými sedmi dětmi v Buffalu. Před třemi lety ztratila její kamarádka syna, zemřel na rakovinu. „Při prvním výročí jeho smrti mí tři nejstarší synové darovali na jeho počest vlasy. Od té doby chtějí pomáhat i další synové,“ vypráví matka. Poprvé darovali vlasy v roce 2014, pak se v roce 2015 přidali další synové a nyní přispěla i pětiletá trojčata Herbie, Reed a Dexter.

Princezna Charlotte slaví druhé narozeniny! Takhle vypadá právě teď!

Princezna Charlotte slaví druhé narozeniny! Takhle vypadá právě teď!

Dcera královského páru Kate (34) a Williama (35) má před sebou další narozeninovou oslavu. Narodila se 2. května 2015 a teď ji čekají dvě svíčky na…celý článek

Nebylo to snadné, protože jak sama přiznává, vlasy rostou každému jinak a trvalo dlouho, aby bylo všech šest připraveno k ostříhání. Desetiletému Andremu rostly vlasy přes rok, osmiletá dvojčata čekala téměř dva roky a pětiletá trojčata vlasy „pěstovala“ pět let!

Jednoduché to neměli ani kluci, kterým se okolí kvůli dlouhým vlasům posmívalo. Ale vydrželi, a jak matka podotýká, kritiku ignorovali a obrnili se hroší kůží. Kadeřnický salon byl jejich gestem nadšen, takže odmítl platbu za kadeřnické služby. „Jsem šťastná, že mí synové chtějí sami od sebe pomáhat. A přidat se k nim chce příště i dvouletá dcera.“

Máte dceru s dlouhými vlasy, které se zatím stříhat nechce? Tady máte tipy na účesy:

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku