Udělali byste to taky? David Beckham líbá dceru Harper (5) na rty

David Beckham líbá na rty pětiletou dceru Harper
Foto: Instagram
Sdílej na facebooku
12. června  2017 
 18:00

Předem bychom chtěly říct, že nám na chování Davida Beckhama vůči dcerce Harper nepřijde nic divného. Na fotce z dovolené v Tanzanii, kterou zveřejnil na svém Instagramu, ji rodičovsky políbil na rty. Možná to nemusel hned zveřejňovat, ale přes osm tisíc komentářů všeho druhu, včetně těch hodně kritických, překvapilo. 

Vlastně se opakuje situace z loňského roku. V půlce července 2016 zveřejnila módní ikona Victoria Beckham fotku, na které v bazénu líbá na rty svou dceru Harper – zveřejnila ji na svém Instagramu spolu s přáním k holčiččiným pátým narozeninám.

Také tehdy vzbudila velice rozporuplné reakce, jejím polibkem se zabývala i stanice BBC, kde odbornice na etiketu Liz Brewer považovala takový polibek za trochu přehnaný, i když rozhodující podle ní je, zda je to dětem příjemné. Na internetu komentáře Victorii a její polibek rozebraly ze všech stran, část z nich ho považovala za úchylný, ale naštěstí se našlo i dost takových komentátorů, kteří považovali polibky dětí od rodičů za normální a hezké. 

Teď se mnozí internetoví kritici se stejnou vervou pustili do Davida Beckhama, který svůj aktuální polibek pro Harper doprovodil souslovím "kiss for daddy", polibek pro tatínka.

GALERIE: RODINA DAVIDA A VICTORIE BECKHAMOVÝCH 

"Je to nechutné!" napsal jeden čtenář pod fotkou na Instagramu a další si přisadil s tím, že je vážně divné, aby otec líbal svou dceru na rty. Podle dalších jde o hezkou fotku, která zachycuje něžnou otcovskou lásku. Těch, kterým to přijde v pořádku, bude asi většina, fotka už nasbírala 1,8 milionu lajků. 

Bývalý fotbalista a otec čtyř dětí David Beckham (42) se s dětmi fotí rád a není to první a snad ani poslední fotka, na které je společně s některým ze svých potomků. 

A jak to vypadá, když se líbají dvě děti? Nějak takhle:

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku