Georgeovi jsou 4! Už nenosí podkolenky. Jakou mu Kate chystá oslavu?

Královská rodina při příletu na státní návštěvu Polska, letiště ve Varšavě 17. července 2017
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
21. července  2017 
 06:00

Britskému princi Georgeovi budou v sobotu 22. července už čtyři roky. Bystří pozorovatelé si všimli, že se to odrazilo i na jeho oblečení – na královské návštěvě Polska tento týden měl sice stále kraťasy, ale místo vysokých podkolenek měl nízké tmavé ponožky. Oslava by měla proběhnout tento víkend a proslýchá se, že v ní do velké míry půjde o dinosaury, které malý princ miluje. 

Královská rodina nikdy nezveřejňuje fotky přímo z oslav narozenin svých potomků, ale nic nebrání britskému tisku v tom, aby spekuloval o tom, jak asi taková párty vypadá. 

Letos se zdá, že se bude odehrávat ve stylu dinosaurů, které má malý čtyřletý George v oblibě – jeho teta Pippa mu nedávno dala knihu na tohle téma a ta slavila velký úspěch, stejně jako dinosauří samolepky. Právě Pippa slíbila své sestře, že jí s přípravou oslavy pomůže. Na dinosauří téma by měly být výzdoba i samotný dort. 

Takhle vypadaly královské děti loni na podzim na státní návštěvě Kanady:

"George dinosaury naprosto zbožňuje. Nejradši má tyranosaura, asi že je nejděsivější a nehlučnější," řekla vévodkyně Kate před časem na setkání se školáky v londýnském Natural History Museum. 

Ostrovní novináři si také všimli toho, že na státní návštěvě Polska dostal malý princ nízké ponožky, ačkoli ještě loni na podzim jeho šortky doplňovaly podkolenky. To podle nich odpovídá tomu, že George už je o něco starší, z kratkých kalhot však zatím nevyrostl.

Podívejte se do galerie, jak rostou George a jeho sestra Charlotte:

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku