Horoskop na rok 2018: co čeká vaše děti a vás jako rodiče podle hvězd?

Horoskop na rok 2018: co čeká vaše děti a vás jako rodiče podle hvězd?
Co čeká vaše dítko v roce 2018? Přečtěte si jeho horoskop.
Foto: iStock/koláž Supermamy.cz
Sdílej na facebooku
4. ledna  2018 
 06:00

Horoskopům buď můžete věřit, nebo také ne. Každopádně je zábavné si je přečíst. Tenhle je pro vaše dítka na rok 2018. A pokud mu dáte šanci, možná opravdu bude pro vás ten nový rok s dětmi veselejší, zábavnější a možná také v mnohém jednodušší. Tak tedy, co vaše dítka letos čeká a nemine? 

Beran: 21. března až 20. dubna

Asi vám nemusíme říkat, že vaše dítě je živel. Často překypuje naprosto nezvladatelnou energií, kterou vy musíte kočírovat. Na začátku roku budou malí Berani náladoví a nebude se jim chtít do povinností. Komu by se také chtělo? Ale pokud je správně namotivujete a úkoly pojmete jako hru, nakonec to půjde. S Berany byste letos měli častěji vyrážet do přírody, uvidíte, jak je chytne pěší turistika a poznávání přírodních zajímavostí. Děti v tomto znamení povzbuzujte, aby byly pyšné na to, kým jsou. Ony pak samy přijdou na to, jak svých vlastností mohou využít ve svůj prospěch.  

Býk: 21. dubna až 20. května

Malí Býci jsou tvrdohlaví a vytrvalí. Pokud se pro něco rozhodnou, nakonec toho dosáhnou, protože jim všichni ustoupí. Nový rok přinese Býkům nové začátky a úspěchy. Hvězdy jsou nakloněné hlavně novým přátelstvím. A i když vzniknou třeba ve školce, u tohoto znamení pak většinou trvají celý život. Vy jako rodiče byste je měli poučit o vztazích, jak je důležité chovat se k ostatním hezky a být spravedlivý. Ptejte se také na jejich sny a co si myslí, že sny znamenají. Tento rok přeje jejich kreativitě. 

Blíženci: 21. května až 20. června

Vaše volnomyšlenkářské a zvídavé dítě vás možná v roce 2018 příjemně překvapí. Budou daleko společenštější než kdykoliv předtím. Nebudou už tolik snít, ale budou vyžadovat společnost a častěji se budou chtít účastnit narozeninových večírků kamarádů. Také oni letos navážou nová přátelství. Bude jim svědčit pobyt na čerstvém vzduchu, díky němuž budou mít chuť i do učení a nebudou tolik roztěkaní a nesoustředění. Malé Blížence letos poučte o hodnotě peněz. Už dlouhou dobu je to velice zajímá. 

Rak: 21. června až 22. července

Citliví a emotivní Raci budou zpočátku roku ještě plačtivější a náladovější. Na to je lehká rada – stačí jim dát najevo, že jste jim oporou a jejich pocity chápete. Letos je budou zajímat otázky kolem jejich budoucnosti. Budou více než kdy jindy pátrat, jak uskutečnit svoje sny. A vypadá to, že by se jim to mohlo i povést. Tento rok budou malí Ráčci i velice kreativní. Ať už v oblasti výtvarného umění, psaní nebo jiné činnosti. Kupte svému dítěti štětce a barvy nebo jej přihlašte na nějaký kroužek. Ať už taneční, pohybový nebo dramatický. 

Lev: 23. července až 22. srpna

Malí Lvi jsou velice odvážní a hrdí. Na začátku roku se jim bude dařit, na co sáhnou. Pokud ne, budou nepříjemní a náladoví, jak už to občas umí. Tento rok budou jednat spíše intuitivně. Povzbuzujte je k tomu, aby o svých pocitech mluvili nebo je zapisovali. Lvíčci se také mohou v průběhu roku cítit zbyteční, proto je důležité vymyslet jim nějaký program, který jim dodá na důležitosti. Může to být mytí nádobí, venčení psa či pomáhání se sourozencem. Potřebují se ujistit, že na to mají, že to zvládnou a hlavně, že jsou důležití. 

Panna: 23. srpna až 22. září

Možná budete překvapení, ale malé panny s vámi budou letos chtít trávit daleko víc času doma. Hvězdy jsou nakloněné rodinným vazbám. Panny rády poslouchají a pozorují, co se kolem nich děje. Jsou velice praktické, a tak by vás nemělo zaskočit, když se budou zajímat o domácnost. Kdo má co na starosti, kdo čistí dům, proč se lidé vdávají a žení? Budou vás zaplavovat dotazy. Buďte trpěliví a vysvětlujte. Možná vás i zaskočí přáním, které byste od nich nečekali. Hrajte si s nimi a věnujte jim čas, jedině tak jejich přání více porozumíte. 

ČTĚTE TAKÉ: Mimi horoskop na leden 2018: Střelci budou bojovnější a Ryby zase kreativní

Váhy: 23. září až 22. října

Děti ve znamení Vah jsou bystré, vrtkavé a stále v pohybu. Rády si povídají s ostatními o tom, co se jim honí hlavou. Letos se budou více věnovat svým zálibám a rozvíjet své umělecké nadání. V umělecké sféře se jim bude vůbec hodně dařit. Tento rok budou Váhy velice zvídavé. Bude je zajímat, jak se maminka s tatínkem seznámili, jak vydělávají peníze. Velkou radost jim uděláte, když je vezmete do svého zaměstnání. Pokud je budete poučovat o vztazích, dejte velký pozor, jak si vaše slova citlivé Váhy interpretují. Dáváte základ jejich pojetí partnerství. 

 

Táta filmoval svou dceru od narození do plnoletosti:

Štír: 23. října až 21. listopadu

Štíři jsou velice samostatní a rozhodní. Mají mimořádně silnou vůli. Zpočátku roku budou v mnoha věcech pomalejší, ale to vůbec nevadí, protože to snadno doženou. Pomalejší tempo jim tedy můžete s klidným srdcem dovolit. Štíři bývají často náladoví, proto vás v roce 2018 mile překvapí. Budou sršet optimismem a dobrou náladou. Kéž by jim to vydrželo. Podpořte jejich pozitivní naladění a naplánujte společně nějaký výlet do přírody, zoo, zábavného parku nebo na motokáry. Zkrátka něco, co už si dlouho přejí. 

Střelec: 22. listopadu až 21. prosince

Dítě ve znamení Střelce je usměvavé, bezstarostné a občas trochu nespolehlivé. Problém mu dělá soustředit se. Odpovědnost a disciplína je dost stresuje, ale to by se mělo tento rok změnit. Podpořte jejich sebevědomí prostřednictvím hry. Stavte si s nimi kostky, lego, stavebnice. Rozšiřte jejich představivost. Když jim budete věnovat více času, výsledek vás velice mile překvapí. 

Kozoroh: 21. prosince až 19. ledna

O kozorozích dětech se říká, že jsou milé, klidné, naprosto soběstačné, často o nich ani nevíte. Letos byste ale měli podporovat a rozvíjet jejich schopnosti. Lákat je budou zimní sporty jako lyžování a bruslení. Pro Kozorohy by měl být letošní rok velice dobrodružný. Bude se jim dařit a budou doslova v záři reflektorů. Ideální čas i pro to, naučit se něčemu novému – třeba jízdě na kole. Takže pokud váháte s narozeninovým dárkem, co třeba právě kolo? 

Vodnář: 20. ledna až 18. února

Vodnáři jsou vynalézaví a velice inteligentní. Umí býti i pěkně umínění a jejich výchova je občas složitější. Letos budou objevovat své talenty a schopnosti, tak je v novém poznávání podpořte. Toto znamení bude více než kdy jindy emotivní a komunikace s nimi bude poněkud obtížná. Zkuste jim více naslouchat. I když jednají intuitivně, za svým rozhodnutím si většinou Vodnáři stojí. Proto se jim ho nesnažte rozmluvit. Neuspějete!

Ryby: 19. února až 20. března

Ryby budou v lednu tvořivé, intuitivní a kreativní. Je možné, že v sobě objeví talent, o kterém jste ani vy dosud neměli tušení. Mají velkou fantazii, a proto z nich vyroste hodně spisovatelů a básníků. Děti narozené ve znamení Ryb jsou často plaché hlavně před cizími lidmi. Doma ale umí hrát pěkné divadlo. Letos očekávejte ještě větší drama. Teatrálnost jim prostě jde. Proč tedy nevyužít jejich schopnost a nezkusit je přihlásit do dramatického souboru? Třeba jim to půjde a pomůže bojovat s jejich stydlivostí.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku