Potřebujete volné ruce? I takhle se dá nosit dítě. Zoufalý rodič pochopí

Vskutku originální nápad, když nemáte po ruce nosítko. Patnáctiletá dívka si dala svou malou sestřenici do přední části šortek.
Foto: Claudia Sorhaindo/koláž Supermámy
Sdílej na facebooku
9. ledna  2018 
 06:00

Následující fotka se asi nebude líbit rodičům, kteří nosí děti v ergonomických nosítkách a zastávají všechny zásady zdravého nošení. Ale občas prostě potřebujete volné ruce, a tak se nabízejí různé možnosti. Takhle si poradila patnáctiletá dívka se svou malou sestřenicí, kterou měla na starost. 

J'Ann Sorhaindo dostala za úkol hlídat svou několikaměsíční sestřenici Avu. Dostala chuť na sendvič, ale malou holčičku nechtěla spouštět z očí. A tak vznikl tenhle humorný nápad (zastánci zdravého nošení dětí přimhouří oči). Na fotografii je vidět J'Ann, jak si v kuchyni připravuje občerstvení, zatímco sestřenici nosí v šortkách. 

Fotku pořídila a poslala mladší sestra J'Ann a maminka malé holčičky Avy ji zveřejnila na Facebooku. 

ČTĚTE TAKÉ: Nosítka nebo šátek? Jak to vidí fyzioterapeutka

"Musela jsem si na chvilku odskočit, tak jsem požádala svou neteř, jestli by mi nepohlídala Avu," říká její matka Claudia Sorhaindo. "O pár minut později mi přišla tahle vtipná fotografie. Vskutku kreativní řešení," dodává. 

Claudia Sorhaindo žije v Lakelandu na Floridě. A její rodina je opravdu veliká. Většina příbuzných bydlí kousek od jejich domu, a tak často využívá neteře, aby jí miminko pohlídaly.

Jak začít s nošením dětí v šátku?

Její vztah k malé Avě je však trochu úzkostný. V roce 2011 Claudii zemřela tříměsíční dcera Jenelle, a tak má teď o holčičku větší strach. "J'Ann ví, jak Avu ochraňuji. Někteří by mohli říct, že jsem až paranoidní. Často třeba kontroluji, jestli dýchá, a tak mě neteř chtěla ujistit, že z mé dcerky nespouští oči," vysvětluje maminka Avy.

Fotka ji velice pobavila, a proto ji sdílela na sociální síti. Chtěla rozesmát i kamarády a rodinu. Vůbec nečekala, že se záběr malé holčičky v kraťasech stane virálním. 



Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku