Takhle se žije v rodině se 16 dětmi! Kdo jim pere a vaří?

Lyette Reback s manželem Davidem vychovávají dohromady 16 potomků, z toho je 12 vlastních a 4 adoptovaní.
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
11. dubna  2018 
 14:31

Lyette Reback a její manžel David vychovávají dohromady 16 dětí, z toho je 12 vlastních a 4 jsou adoptované. Podívejte se na fotky, jak vypadá všední život v takové rodině! 

Lyette Reback (44) je opravdová supermáma. Ačkoli s manželem vychovává šestnáct dětí, tvrdí, že má poměrně dost času sama na sebe, a to díky perfektní organizaci času. Fígl je mimo jiné v zaměstnávání dětí, ty tak mají na starosti třeba praní i vaření. V rodině je celkem deset dcer a šest synů ve věku od dvou do 22 let. S manželem Davidem (49) je Lyette už dvacet čtyři let. Ona pracuje v charitě, on jako realitní makléř. 

S manželem se seznámila v 19 a tvrdí, že od začátku měla jasno: tohle je budoucí otec jejich dětí. První dítě se rodině narodilo před jednadvaceti lety. Lyette vyrostla jako jedináček. Dvanáct vlastních dětí – nejmladšímu jsou dva – nestačilo, mezitím ještě ona a manžel čtyři děti adoptovali. 

Jak se děti jmenují? Dívky Daly Kay (21), Ryli (20), Bliss (19), Kemper (17), Glory (15), Trinity (13), Liberty (11), Sojourner (8), Victory (6) a Verity (4), kluci Courson (12), Judson (10), Shepherd (10), Ransom (8), Stone (5) a Vaughn (2).

Vedle spousty dětí má rodina tři psy, Lyette i její manžel běhají, kluci hrají fotbal, rodina chodí do kostela. Lyette o své rodině píše blog

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku