Senzační karikatury dětí a zvířat. Umělec tvoří z fotek lidí vtipné obrázky

Umělec Robert DeJesus dělá karikatury z fotek lidí a zvířat
Foto: Robert DeJesus
Sdílej na facebooku
9. července  2017 
 06:00

Představte si, že by se z vás, vašeho dítěte nebo domácího mazlíčka stal na chvíli komiksový hrdina. V dnešní době není nic nemožné. Americký umělec Robert DeJesus překresluje fotografie lidí do kreslených verzí sebe samých. A má veliký úspěch. 

"Ke kresbě a animaci jsem se dostal během studií na vysoké škole," řekl umělec tvořící pod jménem Robert DeJesus serveru Boredpanda.com. "O několik let později jsem začal navštěvovat anime/manga show, moje karikatury získaly řadu fanoušků a od té doby je vytvářím," popsal Robert DeJesus své začátky.

Umělec Robert DeJesus dělá karikatury z fotek lidí a zvířat
Umělec Robert DeJesus dělá karikatury z fotek lidí a zvířat
Autor: Robert DeJesus

V současné době své obrázky nabízí i na aukčním serveru eBay, takže lidé si mohou pořídit svou vlastní podobiznu. Stačí jen zaslat umělci fotografii. A zájem je asi veliký. "Přál bych si, abych mohl vyhovět všem žádostem, ale obávám se, že je to nad moje síly," říká umělec, jehož původním záměrem bylo tvořit obrázky pouze jako  přivýdělek pro své další umělecké projekty.

Více obrázků si můžete prohlédnout na jeho Facebooku.

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku