Měsíční holčička má tolik vlasů, že ostatní blednou závistí

Malá Renesmae Managh se narodila s vlasy, ty jí neřídnou, naopak houstnou a sílí.
Foto: Reprofoto
Sdílej na facebooku
29. července  2017 
 06:00

Renesmae je čtyřtýdenní holčička, která má jednu zvláštnost, tou je spousta vlasů. Její matka říká, že když s ní vyjde ven, pořád je zastavují lidé a obdivují  "hřívu" holčičky. S vlásky se už narodila, ovšem nevypadaly jí, jak bývá zvykem, naopak stále rostou a sílí. 

Čtyřiadvacetiletá Claire Shenton z anglického města Telford, které leží nedaleko Birminghamu, říká, že jsou s dcerou Renesmae neustále středem pozornosti. "Kamkoliv přijdeme, matky se na dceru sesypou a blednou závistí, jaké má husté vlásky," říká. 

Sama ale říká, že dceřiny vlásky takovou výhodou nejsou. "Nedají se upravit, jsou husté a nepoddajné, ale stejně je miluji. První stříhání odkládám, jak jen to půjde. Chci, aby měla dlouhé a husté vlasy, jako má moje nejstarší dcera," vysvětluje Claire. Renesmae má ještě dvě starší dcery a obě se narodily s hustými vlásky. 

Zajímavostí je, že Claire prozradila, že v těhotenství trpěla pálením žáhy a refluxem, což prý značí, že se mamince narodí vlasaté dítě, že by to tedy skutečně platilo? Tahle máma pověru stoprocentně potvrdila. 

A co vaše děti? Narodily se s vlásky, nebo bez?  

Maminka malé Renesmae říká, že nemohou vyjít z baráku, aniž by je někdo nezastavil.
Maminka malé Renesmae říká, že nemohou vyjít z baráku, aniž by je někdo nezastavil.
Autor: Reprofoto

 

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku