Originální fotky holčičky baví internet. Kam matka na ty nápady chodí?

6. měsíc
Foto: IG/rosiemaxhimer
Sdílej na facebooku
10. října  2017 
 06:00

Maminka na plný úvazek, stylistka na částečný a blogerka Rosie Maxhimer je kreativní duše. Když se jí narodila dcera Annabelle, věděla, že to bude jiné, ale se svým tvořením nepřestala. Naopak. Do svých projektů zapojila i svou dcerku. Fotí s ní zábavné kompozice měsíc po měsíci. A navíc ji to téměř nic nestojí. Výsledek stojí za podívání. 

Rosie tvořila odjakživa. Její nejlepší kamarádkou byla tavná pistole a v okolních obchodech s výtvarnými potřebami už ji všichni znali. Vyráběla různé věci do domu, ale i dárky pro své přátele. Když se jí narodila dcera Annabelle, rozhodla se, že ji do svých projektů zapojí. Napadlo ji, že by s ní mohla nafotit kalendář – nebo spíše zaznamenat milníky jejího vývoje. Všechny fotografie najdete v GALERII nebo u Rosie na Instagramu. 

Každý měsíc představila svou dceru v jiné tematické kompozici. Tu vytvořila za 20 dolarů či méně. Většinu rekvizit na kompozice našla doma. Ze starých ručníků vytvořila mraky, vytahaný zelený svetr použila na korunu stromu. A jak sama říká, příprava scenérií pro fotografie se proměnila v "zábavný lov věcí".

Malá Annabelle si prý focení také velmi užívala. "Bylo to velmi zábavné pro nás obě," svěřila se serveru babble.com Rosie Maxhimer. "Bavilo ji, jak jsem nad ní skákala a dělala různé zvířecí zvuky, aby se na fotografii usmívala," dodává.

Na první fotografii, kde je Annabelle stará jeden měsíc, je obklopená obřími květinami. Druhá fotografie je Rosina nejoblíbenější. Byla pořízena na Den matek a dvouměsíční Annabelle se tu plaví na lodi.

5. měsíc
5. měsíc
Autor: IG/rosiemaxhimer

Když trochu přeskočíme, pátá fotografie ukazuje, že malá Annabelle má trochu "jižanské" kořeny. Rosin manžel Robert Maxhimer pochází z Texasu, takže pětiměsíční snímek byl vytvořen pro něj a jeho rodinu. "Jak však přišla na to, že má vytvořit takovou taneční pózu, to dodnes nepochopím," žertuje Rosie. 

Na poslední dvanácté fotce je Annabelle jako Červená karkulka, kterou ochraňuje její tatínek coby dřevorubec. Autorka zábavných fotografií přiznává, že je jí líto, že je focení u konce. "Mají snad vzniknout 13-, 14- a 15měsíční fotografie? Dokážeme to vůbec udělat?" ptá se sama sebe. 

Podle všeho však smutnit nemusí. Malé Annabelle se totiž brzy narodí sourozenec a Rosie bude mít nový objekt svého tvoření. 



 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku