Max, dcera Marka Zuckerberga, oslavila první narozeniny

Nemůžu uvěřit, že už je to rok
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg
Sdílej na facebooku
16. prosince  2016 
 07:05

Nemůžu uvěřit, že už je to rok! Tak zní status Marka Zuckerberga, šéfa Facebooku, pod fotkou dcery s manželkou, kterou oznamuje, že malá Max oslavila první narozeniny. S dovětkem, že ho poprvé sama od sebe políbila na tvář. Šťastný tatínek jí, stejně jako všem dětem na světě, popřál zdraví a štěstí. 

Malá Max, jejímž otcem je Mark Zuckerberg a matkou Priscilla Chan, oslavila  prvního prosince první narozeniny, což její otec – zakladatel největší sociální sítě světa – nezapomněl oznámit právě na Facebooku. Rodinné fotky Marka Zuckerberga najdete V GALERII

Nedávno se tady pochlubil tím, že už mluví – její první slovo bylo "pes", oslovila jím rodinného mazlíčka jménem Beast. Rodina Marka Zuckerberga se snaží být, pokud jde o rodičovství, hodně otevřená. Mluvili tak například o třech potratech, které předcházely narození dcery, stejně jako veřejně podpořili očkování. Mark Zuckerberg zůstal po loňském narození dcery dva měsíce doma a vyzval k tomu i ostatní otce.

Kdo vyhrál? Nejlepší a nejhorší jména potomků celebrit

Kdo vyhrál? Nejlepší a nejhorší jména potomků celebrit

Slavní lidé mají někdy bláznivé nápady. Třeba pokud jde o jména potomků. Právě na ně se zaměřil web babycenter.com a vyhlásil na základě hlasování…celý článek

Gwyneth Paltrow a 14 dalších celebrit s podivným přístupem k výchově. Proč tohle dělají?

Gwyneth Paltrow a 14 dalších celebrit s podivným přístupem k výchově. Proč tohle dělají?

I mezi hvězdnými rodiči se najdou takoví, kteří přistupují k výchově poněkud zvláštně. Nebo rozhodně jinak než většina. Od pojídání vlastní placenty…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku