Nejšílenější účesy: Neuvěříte, co rodiče dětem vytvořili na hlavě

Troufli byste si svým dětem udělat něco takového?
Foto: Bored Panda
Sdílej na facebooku
25. června  2017 
 20:00

Mysleli jste si, že jste skutečně alternativní rodiče otevření všem špatnostem? Co všechno byste udělali pro své děti, abyste na jejich tvářích spatřili ten šibalský, veselý úsměv? Někteří si dali tu práci a nad splněným snem svých dítek strávili několik hodin.

Některým matkám se dělá mdlo, jen co je jejich rozkošná dcerunka požádá o to, aby jí upletly copánek. Jak by se asi tvářily, kdyby po nich jejich děti chtěly na hlavě vytvořit něco podobného?  

Obyčejné kostýmy už jsou nuda, a tak se někteří rodiče snažili pro své děti vymyslet co nejoriginálnější účesy, které by dokonale ladily. Lepší možná nepřemýšlet nad tím, kolik času zabralo vytvořit třeba podzimní strom s listím nebo děsivou halloweenskou zahradu. Jaký nejšílenější účes jste doma svému dítku vytvořili vy?

A kdybyste naopak chtěli vytvářet něco normálního, inspirace prosím zde

Otestovali jsme: Tyhle nanuky dětem nedávejte! Které jsou v pořádku?

Otestovali jsme: Tyhle nanuky dětem nedávejte! Které jsou v pořádku?

Jsou pro děti lepší ovocné, nebo mléčné zmrzliny? Smetanové, či ty s rostlinným tukem? A hodí se vůbec pro děti? Na všechny tyto otázky jsme se pokusili…celý článek

Fotografka zachytila mateřství: Tohle je skutečnost, ne fotky z Instagramu!

Fotografka zachytila mateřství: Tohle je skutečnost, ne fotky z Instagramu!

Možná se vám tyhle snímky nebudou líbit tolik jako ty, které vídáte na Instagramu i jinde. Nejsou to žádné do detailu a posledního kousku oblečení…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku