Jak rostou děti vévodkyně Kate a prince Williama? Podívejte se na evropské královské potomky!

Mladá královská rodina se těší na první Vánoce ve čtyřech
Foto: Oficiální zdroj
Sdílej na facebooku
19. prosince  2015 
 06:00

Nejslavnější královští potomci, britský princ George a princezna Charlotte, rostou jako z vody. Chlapečkovi už je dva a půl roku, holčičce bude osm měsíců. Podívejte se, o kolik už vyrostli a jak vypadají potomci dalších evropských královských rodů. 

Nejslavnějšími celebritami mezi potomky královských a knížecích rodů v Evropě jsou bezpochyby George a Charlotte, děti prince Williama a vévodkyně Kate. Britský pár fotky s dětmi dávkuje, ale čas od času je do světa vypustí. 

Podobně se snímky svých dětí šetří i ostatní slavné rody, ale občas se je podaří zachytit třeba na dovolené nebo při nějaké slavnostní příležitosti. To je třeba případ dánské královské rodiny nebo dvou dcer španělského krále Filipa. Poměrně hodně snímků zveřejňuje švédská královská rodina, jde o dcery dvou princezen: sester Viktorie a Madeleine. Roztomilé sestřenice jsou miláčky národa. 

Takhle vyrostly děti celebrit! Suri Cruise, Harper Beckham a malý Pljuščenko

Takhle vyrostly děti celebrit! Suri Cruise, Harper Beckham a malý Pljuščenko

Dceři herců Toma Cruise a Katie Holmes, tmavovlasé parádnici Suri, bude příští rok třináct, stejně jako Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, která se cítí být…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku