10 slavných matek, které cvičí i s dětmi: Michelle Obama, Gisele Bündchen a další!

  • 10 slavných matek, které cvičí i s dětmi: Michelle Obama, Gisele Bündchen a další!
    Tori Spelling
    Foto: Instagram
    Sdílej na facebooku
    21. srpna  2016 
     06:00

    Jsou matky, které by se svými potomky nikdy nesportovaly, protože by je zbytečně „zdržovali“. Ovšem jsou zase takové, u kterých se sport a děti nevylučují. Podívejte se, jak slavné maminky začleňují pravidelný pohyb do svých rušných životů.

  • Drew Barrymore

    Drew Barrymore
    Drew Barrymore
    Autor: Instagram

    Herečka Drew Barrymore už moc dobře ví, že cvičení a mateřství jdou skvěle dohromady. Jóga je doslova rodinnou záležitostí, které se zúčastňuje nejen matka, ale i dcera Elsa. Na hodiny jógy chodí s ní, a ráda.

  • Jessica Simpson

    Jessica Simpson
    Jessica Simpson
    Autor: Instagram

    Americká zpěvačka a herečka, která se proslavila i svou reality show, ujde denně téměř pět kilometrů. Nechodí ale sama, bere si s sebou i děti. „Moc mě baví chodit na dlouhé procházky s manželem Erikem a dětmi, honí se kolem nás a je to legrace.“

  • Hilaria Baldwin

    Hilaria Baldwin
    Hilaria Baldwin
    Autor: Instagram

    Manželka slavného herce Aleca Baldwina je jogínka, která si bez jógy neumí představit život. Proto začleňuje do svých aktivit i své děti, která má s Alecem – tříletou dceru Carmen a ročního syna Rafaela. I když je momentálně potřetí těhotná, nebrání jí to v cvičení.

  • Jenna Dewan Tatum

    Tatum
    Tatum
    Autor: Instagram

    Jennin manžel Channing Tatum má jedno z nejhezčích těl v Hollywoodu, ovšem ani ona nechce být pozadu, takže se snaží i to svoje udržovat ve formě. Tahle americká tanečnice a herečka uveřejnila na Instagramu fotku, na které se chystá s dcerou Everly na běh – ten totiž miluje nejvíc.

  • Lily Aldridge

    Lily Aldridge
    Lily Aldridge
    Autor: Instagram

    Modelka značky Victoria´s Secret má tělo bez chyby, i když porodila zpěvákovi skupiny Kings of Leon před třemi lety jejich první dítě, dceru Dixie. Jak říká modelka, dcera je pro ni skvělým parťákem na cvičení.

  • Hilary Duff

    Hilary Duff
    Hilary Duff
    Autor: Instagram

    Herečka a zpěvačka má se svým bývalým manželem syna Luca. A jak je vidno z fotografie, velmi ráda ho využívá jako posilovací prostředek. „Váží skoro patnáct kilogramů, a to už je pořádná činka,“ řekla Hilary. Na této fotografii, kterou uveřejnila herečka na Instagramu, to vypadá, jako by se oba chystali na rodinné cirkusové představení.

  • Elsa Pataky

    Elsa Pataky
    Elsa Pataky
    Autor: Instagram

    Španělská modelka a herečka chodí ráda na pláž, ale ne jen za sluncem a zábavou. Pláž je pro ni ideálním místem pro hodiny jógy. „Moji synové se pokaždé těší na to, že tam se mnou budou cvičit,“ tvrdí modelka. Máma tří dětí (dvojčata Tristan a Sasha a dcera Indie) moc dobře ví, že žádný okamžik, který stráví se svými potomky, jí nikdo nevezme.

  • Michelle Obama

    Michelle Obama
    Michelle Obama
    Autor: Instagram

    Manželka amerického prezidenta je známá pro svou vášeň pro sport, zejména brzo ráno. Je ochotná vyrazit na kolo klidně v půl páté! Bere s sebou občas i dceru, prý to utužuje rodinu. „Jsme rádi, když najdeme čas být spolu i při sportu,“ říká.

  • Gisele Bündchen

    Gisele Budchen
    Gisele Budchen
    Autor: Instagram

    Další celebrita, která se oddává s nadšením józe doma i na pláži. Maminka dvou dětí, dcery Vivian a syna Benjamina, cvičí i s nimi. Pozdrav slunci už její syn Benjamin zvládá celkem dobře.

     

  • Tori Spelling

    Tori Spelling
    Tori Spelling
    Autor: Instagram

    Herečka, kterou proslavila role Dony v seriálu Beverly Hills 90210, je matkou čtyř dětí, což vyžaduje celkem dobrou organizaci rodiny. Žonglovat mezi dětmi a prací, případně koníčky, není snadné. Tori ale našla řešení: sportují všichni dohromady. Oblíbili si bojové umění a kardio trénink. „Všichni ze sebe potřebujeme dostat agresi,“ žertovala na Instagramu.

     

     

/
Autor: aši
Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku