Proč chodí muži do hospody a proč je někdy fajn jim to dopřát

Proč chodí muži do hospody a proč je někdy fajn jim to dopřát
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
31. srpna  2016 
 14:00

Jde občas váš muž s kamarádem do hospody? Sláva, dost možná ušetříte za manželskou poradnu a ještě máte čas dělat pro změnu něco svého. Když to nepřehání, není jediný důvod mu to vyčítat. Spíše naopak. 

Někteří muži chodí do hospody občas, někteří dodržují pravidelný den v týdnu, na který si nenechají sáhnout. Nevynechají, ani když máte zrovna termín porodu, přijela tchýně nebo vás bolí zub. Nejdřív budete nadávat, vztekat se, posílat zlověstné esemesky, později rezignujete a po letech ho budete na to pivo posílat.

Nevozte děti do 13 let v autě vepředu, i když mají metr a půl: Je to nebezpečné!

Nevozte děti do 13 let v autě vepředu, i když mají metr a půl: Je to nebezpečné!

Spousta dětí se nemůže dočkat toho, až budou měřit metr a půl, aby jim rodiče dovolili sedět v autě vepředu místo ježdění v sedačce vzadu. Další děti…celý článek

Proč tohle dělá? Je to muž. Vstoupí do vašeho života a přinese víc potíží, než kolik jich dokáže vyřešit. Leží na něm celá tíha světa. Všichni po něm něco chtějí. Šéf v práci, vy na něj vychrlíte sprchu otázek hned ve dveřích. Proč tohle udělal a tamto neudělal. A když to udělal, proč to udělal? S kamarády u piva je pohoda. Oni prostě kouknou a vědí. Nikdo se na nic neptá. Mluví se, když se chce. S přáteli prokonzultuje cenné postřehy ohledně politiky, sportu, nekonečnosti vesmíru.

Vy zase na kurzech pečete makronky, učíte se vyrábět náušnice, a to může být ztráta času z jeho pohledu. Otázkou zůstává, jak často je akorát či moc. Kdyby bylo na něm, tak každý den, vy byste doporučovala jednou za měsíc? Najít kompromis není jednoduché.

Zajímá vás, jak s mužem řešit jeho návštěvy hospody? Čtěte ZDE

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku